3,2,1.... és INDULUNK!

Napok, sőt hetek óta azon agyalok, hogy blogot kéne írnom. Hogy miért? Az igazából még számomra is rejtély, mert sem idővel, sem íráskészséggel nem vagyok igazán megáldva. De valamiért mégsem hagy nyugodni ez a kis gondolat. Hogy nekem ezzel a bloggal igenis van keresnivalóm. Nem másokért, az eszmékért vagy a világbékéért, hanem egyszerűen csak magamért.

Mert Nekem van erre szükségem. Hogy az írás gyógyítson, feldobjon, elragadtasson vagy egyszerűen csak szórakoztasson. Ez a blog nem akar megváltani, nem szeretne beleférkőzni a privát szférádba, egyszerűen csak szórakoztatni szeretne az élet apró dolgairól, örömeiről, bánatairól mesélve.

Tehát ez egy blog Rólam, az életemről, álmaimról és a számomra fontos dolgokról, emberekről. Hol mosolygósan, kedvesen, hol durcásan, csüggedve, de a blog minden szava és gondolata az enyém, az én gyermekem. 

Böngéssz kedvedre, és mindenképpen írj hozzászólást azokhoz a témákhoz, amik érdekelnek!

Dorka

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése