Dream into reality project, vagyis Boldog szülinapot Nekem! :)

Tehát 28 éves lettem én, meglepetés ez a bejegyzés! :) 

Mivel hosszú idő óta nem tudtam eldönteni, hogy valójában milyen úton haladjon a blog, ezért kitaláltam egy merészet és megleptem magamat ezzel a szülinapomra! Vagyis nem magával a bloggal, hanem egy teljes évig tartó, merész céllal, a Dream into reality projekttel. 

Kép forrása ide kattintva!

Hogy mi is ez a Dream into reality projekt? 

Változtatni szeretnék az életemen. Semmi nagyon kötött fogadalom, semmi lehetetlen küldetés, egyszerűen csak gyakran azon kapom magamat, hogy mindig ugyanolyan dolgokat csinálok. Vagyis hajlamos vagyok, mindenki máshoz hasonlóan, a könnyebb ellenállás felé elmozdulni, és mindig hasonló úton elvégezni a tevékenységeimet. Vagyis a megszokott kajákat főzöm, hasonlóan hordom a hajamat, ugyanazokban a boltokban vásárolok mindig stb. Ezek persze nem nagy dolgok, de mostanság sokszor kaptam magam azon, hogy elgondolkoztam, hogy vajon nem szorítom-e magam korlátok közé ezekkel a megszokott tevékenységekkel. Úgy értem, hogy bár mindig az időhiányra fogom, ha nem valami új receptet próbálok ki a több száz közül, hanem valami jól beváltat főzök, de azért be kell magamnak nagyon halkan vallanom, hogy a lustaság és a félelem a kudarctól a fő tényezők abban, hogy nem mindig az újdonságokat keresem!

De ennek vége!

Mától minden egyes napra egy újabb álmot fogok valóra váltani, vagyis minden nap egy apró újdonságot igyekszem a saját és a párom életébe csempészni. Mielőtt mindenki elszörnyedne: "Igen, ő is tud erről a küldetésről, sőt még segít is benne!". Vagyis mi, a DZS csapata nekiáll újra felfedezni a világot! Semmi nagy dologra nem kell tőlünk számítani, csak 1-1 új receptre, filmajánlóra, új könyvek elolvasására, új helyek felfedezésére vagy bármire, amiről úgy gondoljuk, szeretnénk vele feldobni az életünket. Minden nap igyekszünk az aznapra kitalált újdonságot szöveggel és képekkel elmesélni Nektek. A csodaszép képekért lesz majd ZS a felelős, mert én sajna a fényképezéshez eléggé béna vagyok, de igyekszem minden élményünket élethűen leírni, hogy tényleg megbizonyosodjatok arról, hogy próbáljuk a korlátainkat átlépni és egy csomó újdonsággal meglepni a lelkünket és a testünket!

És egy rég elfeledett, reklám miatt híres, motiváló zene így estére Nektek! 


Szóval kalandra fel, induljon a Dream into reality projekt!

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita
  

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése