Elvarázsolt a Leslie Sansone 4 Fast Miles edzés!

Dream into Reality project 5.nap, cél: kipróbálni Leslie Sansone 4 Fast Miles edzését!


Hűűűűű. És haaaaaaa. És nahát. Ki lehet nevetni, de nagyon nem erre számítottam. Mivel vasárnap Péntek Enikőztem Gárdus Bencével, tegnap este Tiffany Rothe-ztem, holnap pedig megyek a fitneszterembe egy órás Body Combat órára, úgy gondoltam, hogy itt az ideje némi pihentető, laza edzésnek. Ilyenkor szoktam jógázni vagy esetleg zumbázni, mert ezek kikapcsolnak, de mégsem érzem igazán, hogy edzettem volna. Mármint nem erőnlétben nem érzem, hanem az agyam tökéletesen kikapcsol közben, és csak élvezem a pillanatokat. De ugye van ez a blog, szóval nem lehetett csak úgy a szokásos dolgokkal eltölteni a napot, kellett bele valami kis újdonság, ami ma a 4 Fast Miles Walk by Leslie Sansone volt. És hát, nagyon tetszett! Tényleg! Imádtam!

Sokkal könnyebbre számítottam, bár ha őszinte akarok lenni, akkor a program nem volt nehéz, csak hihetetlenül izzasztó. Komolyan nem is gondoltam volna, hogy ennyire szuperül átmozgat egy gyaloglós edzősprogram. Én naivan azt gondoltam, hogy ezt biztos az idősebb korosztály számára találták ki, mert nekem, aki a nagyon pörgős dolgokat szereti az edzésben, elképzelhetetlen volt, hogy gyaloglással hatékonyan lehet edzeni. Pedig nagyon is lehet! 

Az edzés felépítésében igazán semmi különleges nincs, az ember közel 60 percig sétál egyfolytában, miközben különböző intenzitással pörgeti a dolgokat. Általánosságban a bemelegítés után 3 perc sétás + 2 perces futásos edzés van, aminek hatására rólam szó szerint ömlött a víz, pedig nem vagyok az az igazán izzadós típus. Nagyon jól fel volt építve a program, bár az én zenei ízlésemtől távol álltak a választottak zenék, de egész szerethető volt. Becsületesen volt az elején bemelegítés a végén nyújtás is, és összességében elégettem több mint 650 kalóriát. 

De nem is ez volt az igazán szuper ebben. Hanem maga, Leslie Sansone személyisége. Komolyan, odavarázsolt a képernyő elé. Vele nevettem a poénjain és a hülyéskedésein, pedig én igazán olyan típus vagyok, akit halálra idegesít az edzők erőltetett jópofizása. Igen, ezért nem kedvelem annyira RR-t sem, mert megőrülök a dumájától. De Leslie valahogy más. Olyan természetesen idióta a kamera előtt, hogy ösztönösen elkezdesz vele mosolyogni a torna közben. Meg nagyon motiváló. Folyamatosan tartja benned a lelked, lelkesít és érződik, hogy az edzőtársai sem csak a pénzért szerepelnek a videóban. Hanem tényleg azért, mert szeretik ezt a nőt. 

És a legszebb pillanat, amiért megint ki lehet röhögni, de engem igazán meghatott, az az volt, ahogy Leslie megköszönte, hogy bár a piacon nagyon sok szuper program van, örül, hogy az övét választottam. Nekem ez nagyon szimpatikus volt és nagyon édes volt, amikor a torna végén bemutatta a társait, és mindenkihez volt egy jó szava. És képzeljétek, még a lánya is vele edzett a videón, de ez csak az utolsó percekben derült ki. 

Szóval összefoglalva, nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek ezt az edzésprogramot! Mivel a Youtube-n nem találtam meg a 4 Fast Miles programot, íme egy kis ízelítő egy másikból! Fogadjátok szeretettel!Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

1 megjegyzés:

  1. Én is nagyon imádom! :)) Minden nap megcsinálom a 3 mérföldeset és aztán rögtön közvetlenül a 2 mérföldeset. Szó szerint mindenemről szakadni szokott a víz :D Ez a kettő együtt vajon hány kalória elégetése lehet? Kíváncsi vagyok :) Eddig olyan 430-nak hittem...

    VálaszTörlés