Próbáld ki: a legszuperebb arctisztító!

Dream into Reality project 4. nap, célpont: egy régóta dédelgetett ötlet kipróbálása!

Azt gondolom, hogy ebből a szempontból mindannyian hasonlóan működünk. Az internet és a sok csoda alkalmazás bővületében csak áradnak ránk a jobbnál jobb ötletek naponta, de akár azt is írhatnám, hogy percenként. Szerintem a Pinterest feltalálása után ember legyen a talpán, aki az ötleteit valóra is váltja. Mert ugye valljuk be, általában csak tároljuk a kedvenc ötleteinket arra várva, hogy majd az arra a legalkalmasabb időben kipróbálhassuk. De persze soha nem jön el a legalkalmasabb idő. Nem lehet folyton arra várni, hogy jobb legyen vagy klappoljon minden. Egyszerűen bele kell vágni a dolgokba. Tudom, hogy ez mennyire egyszerűen hangzik, de pont ezért született meg ez a Dream into Reality project is, mert én is hadilábon álltam ezekkel a dolgokkal. Vagyis nálam is sorakoztak a jobbnál jobb, pofonegyszerű ötletek, amivel az életemet könnyebbé vagy akár jobbá is tehetném. 

Mai ilyen ötletem, aminek a kipróbálását már hónapok óta hanyagolom, a szódabikarbóna egyik speciális felhasználása lesz. Vagyis arctisztításra fogom használni. Nagyon sokat hallottam már a szódabikarbóna ezen felhasználásáról, több véleményt több típusról, így én kiválasztottam a szerintem legmegfelelőbbet, amiben egyáltalán nem is csalódtam.

A legszuperebb arctisztító receptje:
Vedd elő az arctisztító zselédet, amit használni szoktál és nyomj ki belőle annyit, amire szükséged van. Keverj hozzá ugyanannyi mennyiségben szódabikarbónát, és jól keverd össze. Én ezt általában egy kis műanyag tálban szoktam csinálni hogy ne kerüljön mindenhova a cuccból. Majd ezt jó alaposan vidd fel az arcodra, és masszírozd bele. Hagyd hatni kb. 2 percig, majd jó meleg vízzel mosd le. Ezután hideg vízzel öblítsd át az arcodat! És ennyi. Máris kész az otthoni szuperápolás. 

Nekem nagyon bejött ez a tipp, szuperül letisztította az arcomat és valahogy úgy is érzem, hogy jobb is lett tőle a bőröm állaga, és hogy ezután jobban felveszi a tápláló krémet, mint a sima arctisztításkor. Annyi még fontos, hogy ezt a kencét hetente egyszer szabad használni, és mindenképpen érdemes előtte egy kis tesztet végezni a kezeden a szódabikarbónával kapcsolatban, mert az érzékeny bőrűek arca kipirosodhat tőle. Lehet találni a neten ennek a receptnek a különböző vállfajait, amit sóval turbósítanak még fel, de azt tényleg senkinek sem ajánlom, mert a legtöbb embernek kipirosodott és érzékeny lett tőle a bőre. 

Próbáljátok ki a receptet, és ha van kedvetek, akkor meséljétek el, hogy nektek is bevált-e ez a recept! 

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése