Vegyél részt egy fotós kihíváson!Dream into reality project 9. nap, cél: részt venni egy 30 napos fotós kihíváson!


Szerintem már említettem, hogy mennyire szeretjük a fényképeket! Igaz, hogy én nem vagyok egy nagy fotós zseni, de Zs. nagyon ügyes és szuper meglátásai vannak a fényképezés terén. Így úgy döntöttünk, hogy a legjobb lesz, ha közösen részt veszünk egy 30 napos, fotós kihíváson. 

Hogy miért?

Mert a fényképezés egy szuper élmény. Mindenkinek. Azért, mert egy-egy téma keresgélése közben csak fogjuk egymás kezét és beszélgetünk. Vagy mert ülünk egymás mellett a kocsiban és ott is beszélgetünk. Vagy csak napfürdőzünk, és nézelődünk egy szuper téma után kutatva. És amikor ott van és megtaláltuk, akkor jön az elégedettség. Hogy igen, ezt is megcsináltuk.

Kép forrása ide kattintva!

Semmilyen komoly témaválasztásra nem kell gondolni, egyszerűen csak hagyjuk, hogy az aznapi téma megihlessen minket és megmutassa magát számunkra. Nem lesznek fotópályázatra szánt alkotások ebben a kihívásban, de olyanokra számíthattuk, ahogy mi látjuk ezeket a szavakat a városban vagy a kirándulásaink során. 

A mellettünk látható 30 naposra gondoltunk, mert kellőképpen általános szavak vannak benne ahhoz, hogy ilyen kezdő fotósok, mint mi is minden nap találjunk magunknak témát.  Aztán hatalmas álmom, hogy egy kajás, 30 napos fotós kihívást is teljesítsünk majd, ha ennek vége. Mert, ha ez bejön, akkor innentől szeretnék majd rendszeresen ilyeneket csinálni, mert tényleg nagyon jó érzés naponta megtalálni a legjobb képet az adott témához. 

Nem teszem minden egyes nap az adott blogbejegyzésbe a képet, mert biztos van, akit ez nem érdekel, de szánok neki egy külön bejegyzést, hogy ott meg lehessen nézni. Ez így megfelel Nektek?

Mai téma: WORDS

Jól látjátok, a Words kifejezést nekünk ma legjobban az "i'm loving it" tükrözte!

Puszi: Dorka

https://www.facebook.com/kozmopolita
Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése