Boldog Nőnapot kívánunk Nektek és szülinapot anyunak!!

Forrás ide kattintva!

"Csak adj a lánynak egy megfelelő cipőt, és meg tudja hódítani benne hódítani a világot!" Marilyn Monroe

És azt hiszem, hogy ebben maximálisan igaza volt és van is. Csak annyi a lényeg, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb és legkényelmesebb cipőt, és abban bármire képesek vagyunk. Igen, még arra is, hogy az egész világot meghódítsuk.

Jöjjön Nőnap alkalmából egy igazi csajos retro zene, hogy mindenkinek jobb kedve legyen tőle, és megadja a hangulatot a mai ünnepléshez. 


Mert ugye ma ünneplünk csajok? Vagyis hagyjuk, hogy minket ünnepeljenek! Mindenkit úgy, ahogy ő szeretné és a legjobban esik neki! Nálunk ez közös teniszezéssel és grillezéssel telt, mert most erre volt igényünk. Na meg ezzel a szépséggel, amivel meglepett Zs! Ez lesz az új társam az edzésekre menet, így nem kell folyamatosan elkuncsorognom az ő táskáját, ha megyek, de még csak arra sincs szükségem többé, hogy eltegye a holmimat... Vagyis igazából ez az ajándék Neki is jó és Nekem is! :)))


Ja és itt szeretném megragadni az alkalmat arra is, hogy nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánjak az én drága anyukámnak, akit nagyon szeretek és baromira fontos nekem!!! Mert számunkra ez a nap inkább róla, nem általánosságban a nőkről vagy a Zoltánokról szól. Szóval ez a koncert csak most, csak anyunak, csak itt:Dorka

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése