Heti áttekintő: 10. hétMivel a hét számomra szabadnaptól szabadnapig tart, ezért nem csinálok igazi hétfőtől hétfőig tartó áttekintőt, mert teljesen felesleges. De szerettem volna, ha kicsit jobban megismerhetitek az életemet/életünket, ezért úgy gondoltam, hogy megosztom veletek minden héten a számomra fontos dolgokat. Azért választottam a csütörtököt erre a projektre, mert azon a napom már valószínűleg van egy heti olyan emlékem szabadnappal együtt, amiből lehet szemezgetni. 

Mi volt a hét legszebb pillanata?
Az, amikor apukám végre eldöntötte, hogy meglátogat minket. Már nagyon-nagyon régóta várjuk, egyszer már majdnem össze is jött ez, de végül a munkája miatt nem sikerült megoldani. De most, ha minden igaz, akkor semmi sem jöhet közbe és március 30-án megérkezik ide az én egyetlen apukám. És a legjobb, hogy anya valószínűleg jön nyáron ide hosszabb időre nyelvtanulás céljából, így egy éven belül az egész családom meglátogat minket! Szuper lesz!

Melyik volt a kedvenc edzésem a héten?
Mivel egy hétig beteg voltam, így már nagyon-nagyon vártam, hogy újra elmehessek edzeni az itteni edzőterembe. Két hétig Magyarországon voltam és oda jártam, de már hiányzott az itteni megszokott társaság, a megtanult táncok és órák hangulata. Így ezen a héten nálam a Les Mills Sh’Bam volt a kedvencek kedvence.Melyik heti újdonság, amit kipróbáltam, tetszett a legjobban?
Azt hiszem, hogy a héten a bloggal kapcsolatos változtatásokat tartom a legfontosabbnak. Kitaláltam azt a keretet, ami alapján írni szeretnék Nektek, amire akár előre is tudok készülni, és ezzel remélem, hogy elnyerem a tetszéseteket, és könnyebbé is válik a posztok megírása. Minden egyes napnak lesz egy koncepciója, amit igyekszem a leginkább követni, hogy minél izgalmasabb témákról tudjak írni. Elnézést, hogy folyamatosan alakul ez az egész, de mivel azt szeretném, ha ez a blog számotokra és számomra is a legjobb lenne ezért folyamatosan olyan újításokon dolgozom, ami Nektek kedvez.  Mind külsőleg, mind belsőleg új irányt kapott a blog, de remélem, hogy így még tartalmasabb és áttekinthetőbb lesz a számotokra! 

Kedvenc zene, amit nem megy ki a fejemből: Ms Mr: Bones. Igen, a Trónok Harcának betétdala. Nem vagyok sorozatfüggő annyira, hogy a premierekre várjak egész évben, de ez a sorozat kivétel. Nagyon szeretem. A benne szereplő karaktereket, történetvezetést és mindent. Így most napok óta a szerintem zseniális 3. évad betétdala jár a fejemben, a laptopomon és a természetesen a kocsiban is. 


Melyik heti élményemet tartottam a legviccesebbnek?
Zs-vel tanulni kihagyhatatlan élmény. Nagyon sokat nevetünk mindig és próbáljuk értelmezni a Munkajog sokszor értelmezhetetlennek tűnő, kilométerhosszú szövegeit. A legtöbbször tök sikertelenül... :)


És a legrosszabbnak?
Beteg voltam, így ez beárnyékolta az egész hetemet. Méghozzá elég változatos tünetem voltam: orrfolyás, torokfájás, kiütések, folyamatos fáradtság, begyulladt szem. Szóval volt itt minden, már nagyon vártam, hogy kikecmeregjek belőle. Jelentem a mai napon voltam itt Limassolban egy nagyon cuki szemésznél, aki végre az utolsó tünetemet is helyretette egy szemcseppel. Már semmi nem tarthat vissza a pörgéstől. Na nem mintha ezek közül valami nagyon visszavett volna, de azért más volt az érzete a dolgoknak.

Kedvenc filmem vagy sorozatom, amit a héten néztem?
A "Férjhez mész, mert azt mondtam", amit a Viasat Play oldalán néztem meg. Semmi extra nincs a filmben, de betegen, otthon fekve nagyon feldobta a lelkivilágomat. Diane Keaton szerintem szenzációsat alakít benne, Mandy Moore pedig annyira szerencsétlen és butuska lányzó, hogy már aranyos és nagyon lehet szeretni. 

Melyik volt a kedvenc képem azok közül, amiket készítettünk?


Szerintem ez egy szuper téma volt, főleg úgy, hogy a repülőt nem mi helyeztük a pálmafára, hanem már magától ott volt. Kihagyhatatlan élmény volt ezt látni. :)

Van még olyan kérdés, amit szeretnétek, hogy megválaszoljak vagy megírjak hetente?

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése