Heti áttekintő: 11. hét

Az a kivételes helyzet áll fenn, hogy bár ugye én itt dolgozom Cipruson, de egy magyar cégnek, vagyis ez azt jelenti, hogy lesz nekem 3 szuper, ünnepi napom, ahol végre utolérhetem magam. Így még igazából a hétből eddig csak a meló-blog-Zs. tanulás szentháromságot tapasztaltam meg, de szerintem így is minden kérdést meg tudok válaszolni, mert elég sok élménnyel gazdagodtam eddig.
Mi volt a hét legszebb pillanata?
Az a pillanat, amikor Eszternek (A.O. Esther Összetört Glóriák írója) tetszett a blogra megírt könyvkritikám, vagyis inkább áradozásom az Elveszett lelkek című első kötetről. Mert egy fikarcnyi kritika nem volt benne, csak csupa dicséret. Ez számomra hatalmas megtiszteltetés volt. Mert ritka az olyan ember, mint ő, akinek bár évek óta vannak blogjai és már ugye könyvei is megjelentek, mégis elnyeri a tetszését egy olyan egyszerű lányzónak az írása, mint az enyém. Szóval köszönöm itt is!

Melyik volt a kedvenc edzésem a héten?
Nagyon nehéz most erre válaszolni, de azt hiszem, hogy Shaun T Rockin Body táncos edzése a mostani favorit, de ma jelent meg Péntek Enikő Tabata DVD-je is, amit már le is töltöttem, szóval azzal is ismerkedek még. Sőt ki szeretném próbálni a Callanetics tornát is, ha végre lesz egy kis időm.
Melyik heti újdonság, amit kipróbáltam, tetszett a legjobban?
Mindenképpen Edina isteni túrós sütije viszi nálam most a pálmát. És nem csak azért, mert nagyon-nagyon finom, hanem azért, mert végre sikerült elkészítenem. Nem kevés szenvedés árán, de végre megkóstolhattuk mi is a világ egyik legegyszerűbb süteményét. Persze a mikrós sütik után... :)
 
Kedvenc zene, amit nem megy ki a fejemből: Anna and the Barbies Kiss Tibivel közös "Márti dala". Nem vagyok egy nagy Anna and the Barbies rajongó, sőt, de ahogy ezt a zenét meghallottam a héten, teljesen elvarázsolt. Pont ugyanaz volt a mondanivalója, ami mostanság a vezérgondolatát képezi az életemnek. De nem áradozok erről többet, hallgassátok meg, hogy mire gondolok. 


Melyik heti élményemet tartottam a legviccesebbnek?
Hát, ez most igazából keserédes nevetgélés volt, mert már 1 hónapja arra várok, hogy a Les Mills Sh'Bam órákon végre elkezdjük a 11. koreográfiát megtanulni. Mert be kell vallanom, hogy a tízest már nagyon untam. Tűkön ülve vártam, hogy elkezdjük. És ez megtörtént a héten. És a koreo szörnyű. Komolyan az. Pedig én imádok táncolni. És a bérletet is megvettem 2 hónapra. Szóval most itt állok két havi bérlettel és tömény undorral a fejemben, ha arra gondolok, hogy pl a Gangnam Style-ra kell táncolnom. Igen, lehet hangosan kiröhögni. :(

És a legrosszabbnak?
Ezzel a ponttal volt a legnehezebb dolgom máig, mert azt gondoltam, hogy erre nem igazán fogok tudni mit írni, mert szuper hetem volt. De ma történt Zs. anyukájával valami, ami szokás szerint beárnyékolja az ünnepet és a szabadságot, de igyekszünk minél hamarabb, és mindenki számára a legjobban kezelni a helyzetet.
Kedvenc filmem vagy sorozatom, amit a héten néztem?
Nulla, vagyis nulla időm volt sorozatokat vagy egyáltalán filmet nézni. Ha volt valamennyi kis időm, akkor ide írtam bejegyzést, a Zsoltinak tételt dolgoztam ki, anyuékkal beszéltem, főztem, pakoltam, olvastam és ilyesmi. De annyi időm egyben már egy ideje nem volt, hogy megnézzek valamiből mondjuk 45 percet. Vagy akár harmincat. Ez van, most ezt kell szeretni. De valamelyik este elalváshoz Tolkien: Hobbit című hangoskönyvét hallgattam, amíg a Zsolti haza nem ért, és az valami zseniális. Ajánlom, hogy hallgassátok meg. Fent van a youtube-n is. Nem linkelem be, mert több részes.
Melyik volt a kedvenc képem azok közül, amiket készítettünk?

Hát igen... a nyughatatlan, volt vendéglátós lényem! :) A képet Zs. készítette a munkahelyén, és szerintem nagyon-nagyon állatul néz ki. Még szuper képeket készítettünk az itteni 17-ig tartó Carnivalról, de azt hiszem, hogy annak szánok egy teljes bejegyzést, és inkább oda teszem a képeket, mint ide, mert megérdemli, hogy bővebben is meséljek róla.
Van még olyan kérdés, amit szeretnétek, hogy megválaszoljak vagy megírjak hetente?

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita
 

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése