Hétindító gondolat: Állj fel a padlóról!


Fel kell állni! Bizony. Mindenkinek. Nem lehet másként élni az életünket. Csak a magunkba vetett hit vihet minket előrébb másoknál, magunknál, a céljainknál. Mert hit nélkül nincs győzelem. És ez vonatkozik a kudarcainkra, félelmeinkre, rossz pillanatainkra is. Fel kell belőle állnunk. Mert nem maradhatunk a szorító padlóján. Menni kell tovább, mert ez az élet rendje. Akármilyen nehéz vagy küzdelmes is ez. 

Most sok minden nem kerek nálunk, és ennek okozói nem mi vagyunk, hanem általában külső tényezők. Amivel kapcsolatban nincs mit tenni, mint feltett kézzel úszni a hullámokkal. És megpróbálni a legjobban élvezni. Mert ugye azért a legrosszabb helyzetekben is vannak szuper, felejthetetlen pillanatok? Amikor csak egymásra néztek, összenevettek és egy pillanatra kerekké válik a világ. Még a legnagyobb hullámverés közben is. Ezekért a pillanatokért érdemes csinálni. Az apró boldogságcseppekért, amik miatt minden egyes alkalommal felállsz a szorító padlójáról, és újrakezded ezt az élet nevű játékot. 

Most nem jó, de nagyon dolgozunk rajta, hogy jobb legyen. Hogy újra egyensúlyban legyenek a dolgok, hogy újra felálljunk és ne nézzünk többet hátra. Mert hiszünk benne és tudjuk, hogy nemsokára minden újra jó lesz. Napsütéses, mosolygós, vidám, könnyed, szeretgetős, csendben egymásba gabalyodós, ölelős, életigenlő boldogságos lesz minden hamarosan. Csak ki kell várnunk, és mindent meg kell tennünk érte. Ez hol könnyebb, hol egyszerűbb. De mindig megéri. Mert minden egyes történés az életünkben minket tesz gazdagabbá vagy tapasztaltabbá érzelmileg.

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita


Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése