Body Shop Madagascan Vanilla Flower termékcsaládKell annál többet mondanom, hogy imádom? Tényleg, nagyon-nagyon! Első körben csak azért vásároltam meg, mert azt gondoltam, hogy apukám (aki ugye Madagaszkárból származik) miatt kötelességem kipróbálni az ilyen termékeket. De azóta már újra pótoltam a készleteimet, sőt a barátaimat is ezzel leptem meg. Mert kihagyhatatlan illata van azoknak, akik szeretik a vaníliát.

Azzal kell kezdenem, hogy én nagyon szeretem a Body Shop termékeit. És ennek semmi köze ahhoz, hogy van-e a termékeikben SLS, biók-e vagy fair trade gazdaságból származnak. Semmi ilyen indíttatásom nincs. Persze nagyra értékelem ezeket a törekvéseiket, de nem ez a fő indoka annak, hogy odavagyok értük. Egyszerűen csak szerelmes vagyok a termékek minőségébe, kivitelezésébe, illatába és csomagolásába. Szeretem, hogy mindig meglepnek egy-egy limitált kollekciós újdonsággal, amivel általában szerelembe esek (most épp a gyömbéres tusfürdő a nagy Ő), és a termékek minősége mindig hozza a számomra elvárt színvonalat. 

De vissza az alaptémához. Igazából nem szeretem az ilyen vaníliás illatokat. Általában nagyon műnek vagy töménynek szoktam érezni a vanília illatú termékeket. Vannak persze kivételek, de általában nem ezt az illatot választom, ha lehetőségem van. De a Body Shop Madagascan Vanilla Flower termékcsaládja abszolút nem ilyen. Selymes, könnyed, mégis nagyon finom illata van. Abszolút körülvesz a használat után úgy, hogy közben nem fáj tőle a fejed, és nem lesz tele vele az orrod. Hanem tipikusan olyan érzés, hogy folyamatosan szagolgatod magad és nem hiszed el, hogy egy terméknek lehet ennyire jó illata a bőrödön. 

A Body Shop Madagascan Vanilla Flower tusfürdője könnyen habossá válik, nem kell belőle sok a használathoz. Nem szárítja ki a bőrömet, pedig nagyon gyakran van használva nálam ez a típus. Én legszívesebben az éjszakai zuhanyzáshoz használom, mert akkor már nem teszek fel más parfümöt, mégis nagyon illatosnak és frissnek érzem magam. A testápoló nagyon gyorsan beszívódik a bőrbe, könnyed textúrája van, ezért könnyen kenhető. Én azt javaslom, hogy egyszerre csak az egyik típust használjuk a termékcsaládból, vagy tusfürdő vagy testápoló,  mert könnyen sok lehet a együtt az illatuk. A Madagascan Vanilla Flower testpermet kihagyhatatlan. Otthoni napokra, nyári hőségben csak egy picit kell belőle magunkra fújnunk és máris körülvesz minket az egyáltalán nem tolakodó, könnyed vanília illat. Zs szerint nagyon sütiillatom van tőle, ami szerinte elképesztően finom. :)

Összességében nagyon tudom mindenkinek ajánlani a termékcsaládot mindenkinek, aki szereti a vaníliát, mert nagyon könnyed, mégis finom illattal és jó minőséggel ajándékoz meg minket a Body Shop.  

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése