A napsütéses Limassol

Mivel hétfőnként hétindító gondolattal kezdjük a hetet, úgy gondoltam, hogy most hasznos gondolat helyett, csodálatos képekkel készülök, hogy egy pici napsütést vigyek a hideg napokba. Jöjjön néhány tavasz-nyári ciprusi kép azért, hogy jobb hangulatba kerüljetek! Bár tudom, hogy ma már sütött a nap otthon, de azért gondoltam, hogy esetleg jót tehet a lelketeknek. A képek vasárnap készültek, amikor ebédelni sétáltunk Zs-vel. Remélem, hogy tetszeni fognak Nektek!

Emellett a tengerpart mellett lakunk! Ugye milyen csodálatos?

A parkban, amit tavaly újítottak fel egy csodálatos mű tó van a tenger partján. Picit giccses, de én imádom!
Bár Cipruson majdnem minden sivatagos, nagyon figyelnek arra, hogy az a pici zöld, ami nekik adatott, az szuper formában legyen, ezért még az autópálya mellett is folyamatosan locsolnak. Így néz egy park tele fával, bokorral.
Igen, itt már tényleg jó idő van! Ezt a képet csak azért, mert nekem ez tetszik a legjobban a készítettek közül!
A tengerparti sétány közelebbről egy játszótérrel és egy friss narancsleves bódéval.
Lehet nálunk biciklit kölcsönözni a város több pontján. Nagyon jó szolgáltatás, be kell interneten regisztrálni, és onnantól az egyedi kóddal lehet mindent az állomásokon intézni. Nincs fizetés, pénzezés, SMS vagy ilyesmi.
A kastély mellett pár helyi összeállt vasárnap az ebéd mellé zenélni. Nagyon hangulatos volt emellett megenni a csirkés cézár salátámat.
Egy román néni hangosan hallgatja a rádiót és táncol rá fényes nappal. És a legkomolyabb, hogy totál józannak tűnt.
Amiről mostanság elég sokat lehetett hallani. a Laiki Popular Bank egyik fiókja, ahol nekünk is van két számlánk.
A móló! Imádom, ahogy vasárnaponként ebben az országban mindenki kint van, sétál, ebédel, gyerekkel játszik a parkban. Annyira fieszta hangulata van.
Azért, hogy ne érje szó a ház elejét, itt egy kétszeresen tükröződő kép rólunk a séta közben. Bocs, de telibe nem szeretném még magunkat feltenni, de azért valami így is kivehető belőlünk. :)

Legyetek jók!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita


Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

2 megjegyzés: