Online Ingyenes Esküvői Magazin - Confetti Daydreams

Mivel már egy ideje mi is túl vagyunk a lánykérésen, az agyam egyik szegletében folyamatosan ott a gondolat, hogy meg kéne szervezni az esküvőt. Már többször is nekikezdtünk, de valahogy mindig akadályba ütköztünk. Hogy miért? Persze itt most sok mindenkiben felmerülhet az a gondolat, hogy ennek a halogatásnak az az oka, hogy nem is akarunk igazából összeházasodni, de higgyétek el, nagyon nem így van. Vagyis, ha valakinek sikerül megoldania az állandó dilemmánkat, akkor neki is ugrunk a megvalósításnak.

Kép forrása ide kattintva!

Tehát, adva van egy madagaszkári-magyar-ciprusi esküvő, ahová a barátok, rokonok a világ minden  feléről érkeznének (Belgium, Spanyolország, Németország, Magyarország, esetleg Madagaszkár), adott két fő nyelv (magyar, angol, esetleg görög), két teljesen különböző család és egyetlen megváltoztathatatlan igény, hogy tengerparti esküvőt szeretnénk itt Cipruson. De ugye a problémák: hogyan jönnek ide a vendégek, hol szállnak meg, ki szállítgatja őket abban az időszakban, ki foglalkozik velük amíg itt vannak (a fapadosok nem mindennap repülnek, szóval lesz aki egy hétig is maradni fog), milyen  nyelven menjen a szertartás, hány tolmács legyen, milyen programok legyenek az est folyamán, milyen nyelven, milyen korosztálynak a vegyes társaságra stb. stb. stb. És ezekre egyenlőre nem tudunk megoldást úgy, hogy ne csillióba kerüljön az esküvő. Mert egy komplett hotelt nem szeretnénk a vendégeknek foglalni, pedig nem tervezünk nagy esküvőt, csak valami nagyon szolidat. 

Így itt megállt a tudomány, de azért agyalunk, hogy mi legyen a B terv. Ezen agyalás közepette találkoztam egy új internetes magazinnal, a Confettivel, és nagyon meggyőzött. Már maga a weboldaluk a Confetti Day Dreams is nagyon hasznos minden esküvőre készülő arának, aki ért angolul, mert nagyon szuper ötleteket lehet tőlük meríteni. De számomra a legnagyobb örömöt a letölthető Confetti magazinnal okozták, amiben 92 oldalnyi esküvői tipp, tanács és ötlet van. A szám a Vintage jegyében készült, de azok a menyasszonyok is mindenképpen nézzenek bele, akik teljesen más stílusban és témában gondolják a Nagy Napot, mert biztos vagyok benne, hogy az újság kavalkádjában ők is találnak maguknak valót cikket. Meg ugye, mit veszítenek azzal, ha letöltik? Ugye, hogy semmit? 

Ízelítő a magazin témáiból:
- Vintage dekorációs tippek
- Egy igazi Vintage szerelmi történet
- Tippek menyasszonyoktól, hogy mikre figyeljünk oda a tervezéskor és a Nagy Napon
- Vintage frizura-, ruha- és csokordivat
- Egyszerű DIY vázakészítés
- Meghívóötletek
- Esküvői bloggyűjtemény

Maga a magazin kivitelezése is nagyon tetszik nekem, szépek a képek, jó az elrendezés (bár néha az ízlésemnek túl zsúfolt), de néhol nem értek egyet a modellek kiválasztásával, de a magazin arculata nagyon bejön, szóval kíváncsi leszek a további számokra. Merthogy a magazin végén van feliratkozási lehetőség arra, hogy mindig küldjék az aktuális szám linkjét, amit én meg is tettem.  És persze tűkön ülve várom, hogy mikor jelentkeznek a következővel.

Ha érdekel Benneteket a Confetti Daydreams magazin, akkor kattintsatok ide. A magazin lapozgatásához meg kell az oldalon adni az emailcímeteket, pár percet várni, és egy igazoló levélből máris el lehet jutni a 92 oldalas esküvő kánaánhoz. És már nincs is más dolgotok, mint az első betűtől az utolsóig kivesézni az újságot! :)

Töltsétek le Ti is, és meséljétek el a véleményeteket!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése