Heti áttekintő: 18-19. hét

A múlt héten nem volt időm megírni az összefoglalót, a mostani hétnek meg még csak a fele telt el, ezért ez egy ilyen összevont heti áttekintő lesz. De azért remélem, hogy így is szórakoztató lesz. :)

Mi volt a hét legszebb pillanata?

Múlt héten volt a névnapom, amire csodálatos tortát kaptam Zs-től, amivel nagyon-nagyon meglepett. Mindig is egy ilyen könyv alakú tortáról álmodtam életemben. A héten pedig Viki jóvoltából a blog kapott egy szuper Best Blog díjat, aminek szintén nagyon örültem. Nagyon mázlistának érzem magam, hogy ilyen szuper hetem volt, amit minden ismerősömnek, aki felköszöntött, nagyon köszönök, a bloggal kapcsolatban pedig köszönet minden olvasómnak, aki követi az életemet és gondolataimat! Nagyon jó, hogy vagytok Nekem! Nekünk! Köszönöm! 

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!!
Melyik volt a héten a kedvenc edzésem?

Egyre jobban mennek a futások, amiért nagyon büszke vagyok magamra. Soha nem gondoltam volna, hogy én, aki 1 percet is alig bírt végigfutni, most már 20-25 perces futásokra is képes. Lihegés, meghalás és kiborulás nélkül. Olyan boldog vagyok ettől, hihetetlen erőt ad, hogy egyre többet tudok teljesíteni, és nem adtam fel az akadályoknál. Mert azért folyamatosan vannak és voltak is, de most először életemben úgy érzem, hogy menni fog ez a futás dolog, és nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy még igazán szeretni is fogom.

Melyik heti újdonság tetszett a legjobban?

Vettem egy új fürdőruhát. Ami azért is nagy szó, mert általában a fürdőruci vásárlása hiszti és borzalmas tortúrák után általában kudarcba szokott fullad. De most nem is akartam venni, csak kiszúrtam, és felpróbáltam, és nem fogjátok elhinni, de nagyon tetszett magamon. Ilyen sem fordult elő még szerintem soha. Mármint ebben is látom természetesen, hogy mennyi mindenen kéne magamon változtatni, de valahogy jól érzem magam benne. Ja, azt elfelejtettem írni, hogy fekete és az alsója szoknyás, nagyon tetszik! 

OP márkájú bikinit vásároltam, ide kattintva lehet megnézni milyenek vannak!
Kedvenc zene, ami nem megy ki a fejemből?

Mostanság Jamie Woon Night Air zenéje az, ami a napjaimat elkíséri. Zs. szerint egy kissé túl melankólikus a dallama, de nekem valamiért tetszik, szóval most legyen ez az aktuális kedvenc. Edzéshez pedig még mindig a DJ Kau által készített Péntek Enikő-Gárdus Bence Fittarénás fellépésének a mixe a favorit.


Melyik heti eseményemet tartom a legviccesebbnek?

Most ez elég furán fog hangzani, de a teljes itteni húsvétot nagyon mókásnak találom. Mert ugye itt nem akkor van húsvét, mint otthon, hanem most volt május 5-én és 6-án. Nagyon cuki, hogy először megtartják a katolikus húsvétot minden évben, majd körülbelül egy hónappal később hatalmas fieszta keretében megülik az orthodox szokások szerint is az ünnepet. Kétszer vannak nyuszik és tojások a boltokban és az utcán, kétszer kerül elő a húsvéti dekor, és persze dupla szabadnap is van. Tök buli... :)

És a legrosszabbnak?

Még mindig szenvedek a melómmal. Sajnos nagyon nehezített mostanság a munkahelyemen a pálya, amit bármennyire is igyekszem a legjobban kezelni, néha nagyon nehezen megy. Utálom a folyamatos magyarázkodást, még akkor is, ha értem az okokat. Jó lenne, ha végre helyére kerülnének a dolgok, és menne minden, mint a karikacsapás. Ja és a mérleg is monnyon le!!!!  :)))

Kedvenc filmem vagy sorozatom, amit a héten néztem?

Trónok harca, trónok harca... trónok harca. Szerintem, aki nézi, annak nem kell többet írnom, aki meg nem nézi, az nem attól fogja megnézni, hogy én itt litániákat zengek róla. De azért annyit hozzátennék, hogy aki nem nézi, az gyorsan pótolja, mert nagyon alapdarab, és nagyon sokat veszítenek azok, akik nem követik. Az első olyan sorozat, amiben a jók is rosszak, a rosszak is jók, mindenkinek iszonyú komplex a személyisége, és még a leggonoszabb embereket is meg lehet valamilyen szinten érteni. Én meg amúgy Viharbanszületett Daenerys szeretnék lenni, a Sárkányok Anyja. Csak, hogy tudjátok. Hogy ha lehet, akkor én nem habos ruhákról álmodnék, hanem a 7 királyság uralmáról a sárkányaimmal. Ez van, nem vagyok egy igazi királylányos típus!

Kép forrása ide kattintva!
Melyik volt a kedvenc képem azok közül, amiket készítettünk?

Mivel abszolút betört hozzánk a strandszezon, így szerintem erre a hétre hagyjuk a képeket, mindenkinek jobb lesz, ha nem mutogatom a "habtestemet" bikiniben. Húsvétkor pedig nem volt időnk fotózni a városban, mert tényleg mindig volt valami programunk, meg most extra sokat is melózunk, így ezen a héten ezzel a válasszal nem tudok szolgálni.

Ha bármire kíváncsiak vagytok még, akkor írjatok és kérdezzetek! 

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése