Pár órányi repülőútra...

A mai hétindító idézet az egyik kedvencem a Szex és New Yorkból, még a közös fotókönyvünkben is benne van Zs-vel. Ez tartja bennem, ha jól számolom 5,5 éve a lelket, mióta hol egyik, hol másik részem marad egyik vagy másik országban:

"Az évszakok változnak, akár csak a városok. Emberek jönnek és emberek mennek, de megnyugtató érzés tudni, hogy akiket szeretünk, mindig a szívünkben lesznek, vagy ha nagyon szerencsések vagyunk, csak pár órányi repülőútra."

Akiket szeretek, tényleg csak pár órányi repülőútra vannak tőlem... pontosan 2 óra 50 percnyire, és vannak pillanatok, amikor nagyon-nagyon hiányoznak. Félreértés ne essék, nem honvágyam van, csak a szeretett emberek nincsenek az életemben, ami abszolút nem ugyanaz. Ha a számomra fontos személyeket áttennénk ide Ciprusra, én lennék a világ legboldogabb embere, szóval nem az ország a lényeges számomra, hanem a benne lévő kapcsolatok. De elég távoli és lehetetlen tervnek tűnik a teljes családi és baráti kör átmozgatása ide, ezért meg kellett barátkoznom ezzel a fajta ingázással a két ország között. Ez van. Hol az egyik részem boldog, hol a másik.

Kép innen származik!

De most egy olyan időszak jön az életemben, amikor mindkettő boldog lesz. Mert hazamegyek a családomhoz, barátaimhoz és munkatársaimhoz. És lesz 1,5 hét, ami csak róluk fog szólni, és végre lesz időm velük élőben is hosszasan csevegni, pletykálni és röhögcsélni. És aztán jön a csodaszámba menő ritkaság, 1,5 olyan hét, amiben az általam legjobban szeretett emberek egy országon belül lesznek. Ilyen évente maximum egyszer fordul elő, szóval a szívemben ünnepnapok ezek az időszakok, amikor Zs is hazajön velem (jelen helyzetben utánam). 

Így most a lelkem nagyon várja a következő 3 hetet, amire rengeteg tervem van, annyira sok, hogy ha ebből csak a harmada megvalósul, már nagyon boldog leszek. De talán már annyi is elég lesz az állandó mosolygáshoz, ha 10 napig esténként mindannyian ugyanahhoz az asztalhoz ülünk le vacsorázni, és megbeszélni a napi eseményeket.

Várom....boldog vagyok... be vagyok sózva.... és utálok repülni!!!! :)))))

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita
 

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése