Az első díjam!

Hihetetlen, hogy alig pár hónapja blogolok és megkaptam ez első díjamat. Viki jutalmazott meg, aminek azért is örülök nagyon, mert ő maga is szuper blogot vezet, így tőle igazán nagy megtiszteltetésnek számít számomra a díj. Köszönöm Viki, nagyon hálás vagyok ezért! 

És egyben szeretném minden olvasómnak megköszönni, hogy itt vannak, és figyelemmel követik azokat a dolgokat, amik engem érdekelnek! Minden egyes oldalmegjelenítés fontos számomra, és tényleg igyekszem olyan témákkal foglalkozni, amik nem csak nekem, hanem másoknak is fontosak lehetnek!

És akkor eljött az idő, hogy én is továbbadjam a Best Blog díjat azoknak, akiket nagyon szeretek, de még kevesebb, mint 200 követőjük van. Szóval akkor jöjjön az én sorrendem, amit nagyon nehéz volt kiválasztani, főleg, hogy nem csak az számított, hogy szeressem az adott blogot, hanem a követőszám is. 

Lássuk is őket egy kis ismertetővel:

Kátya blogja: Nagyon jó ötletei vannak, bármilyen kaját diétássá, mégis finommá tud alakítani. Imádom a stílusát, igazi lökött leányzó hatalmas szívvel. 

Kucorgó Ökorganizáció: Imádom a DIY és öko dolgokat, már most is rengeteg megvalósításra váró ötlet van a tarsolyomban, de azért szeretek újabbakat begyűjteni, amire a Kucorgó a legmegfelelőbb hely. 

Csak azért is...: Szuper kaját, tippek, ötletek és gondolatfolyamatok. Nagyon szeretem a szösszeneteket olvasni, és méginkább a recepteket kipróbálni. 

Pillecukor: Gyönyörű képeivel, ötleteivel mindig hangulatba tud hozni, és hihetetlen, hogy mennyire el tudok a blogon kalandozni a különböző témákban. 

Elfelejtettem a Best Blog szabályzatát beírni, de most pótolom:
1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat!
2. Továbbadjuk 4 bloggernek, akiknél 200-nál kevesebb a feliratkozott olvasók száma!
3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott négy blogon a díjazáról. 
Köszönöm Viki, hogy rámgondoltál!!!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita


Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

4 megjegyzés:

 1. Kedves Dorka! Itt is megköszönöm, nagyon megtiszteltél ezzel a díjjal, örülök, hogy tetszik a blogom! :)

  VálaszTörlés
 2. Rájöttem, hogy csak a saját oldalamon köszöntem meg a díjat. Szóval köszönöm szépen, és a kedves szavakat is.

  VálaszTörlés
 3. Mindketten nagyon megérdemlitek a díjat! És igazából mi, olvasók köszönjük a folyamatos inspirációt! :))

  VálaszTörlés
 4. Drága Dorka! Nagyon szépen köszönöm a díjat, nagyon meghatódtam és boldog vagyok, hogy valakinek tetszik az amit alkotok. Ahogy szoktam mondani egyszerű vidéki lány vagyok , de boldogan újítok és forgatom a varázsfakanalam értünk és az egészségünkért, és csak azért is megmutatom mindenkinek, hogy mindenből van alakbarát ami van olyan finom, mint a normál verzió, mindezt gyorsan és egyszerűen pedig meg is tudjuk valósítani. Köszönöm, hogy olvasol és remélem a jövőben még keresetlen soraim hasznodra válnak! <3 Amúgy az lökött szó elég szolíd... totál hülye vagyok :)

  VálaszTörlés