Kézmasszázs a teljes test egészégére

Találtam egy nagyon hasznos képet a Facebookon, amit úgy gondoltam, hogy megosztok Veletek is, mert lehetséges, hogy szükségetek lehet arra, amit mutat. Szóval lássuk a képet, ami megmutatja, hogy ha valahol a masszírozás során fáj a kezünk, akkor melyik szervünkkel lehet probléma. 

A kép innen származik!
Azt írják, hogy: "Masszírozzuk át rendszeresen mindkét tenyerünket külön-külön és figyeljünk, a nyomásra mely pontok érrzékenyek. Azt a pontot körkörösen masszírozzuk az óra járásának irányába naponta többször 30-60 másodpercig, amíg nyomásra már nem lesz érzékeny." 

Maximálisan egyetértek ezzel a tanáccsal, és úgy gondolom - a fejfájás elmulasztásából kifolyólag - hogy tényleg hasznos lehet, de ne kezeljétek úgy, mint kizárólag gyógymódot. Amennyiben nem múlnak a tünetek a kézen vagy bárhol a testen, akkor inkább keressetek fel egy orvost, aki benneteket ki tud vizsgálni, nehogy komolyabb probléma legyen a háttérben. 

Remélem, hogy hasznos Nektek ez a kis infó, ha másra nem is, a párotokkal egy kis extra kézmasszázsnak jól jöhet. :)

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése