Szeresd a lakóhelyedet!

Itthon vagyunk már Cipruson. Szuper volt otthon lenni, de azért nagyon jó érzés volt hazajönni, és picit megnyugodni. Otthon minden percünk be volt táblázva, egyik helyről a másikra rohantunk, mégis minden pillanatát élveztük. Itt is szeretném megköszönni a barátainknak, ismerőseinknek, anyuéknak a sok törődést, fuvarozást, lelkizést és türelmet, amit irántunk tanúsítottak. Augusztusban folytatjuk mindenképpen. 

De jöjjön a mai hétindító gondolat, ami ezen a héten kifejezetten aktuális: „Vicces, hogy amikor az ember egy városban lakik, mindig azt gondolja, hogy ráér még megismerni - és addig halogatja az ismerkedést, míg a végén egyáltalán nem ismeri meg.”

Ez volt az otthoni tartózkodás legfontosabb lényege. Sosem szabad abbahagynunk a szülőhelyünk, az otthoni föld megismerését. Minden egyes alkalommal elcsodálkozom azon, hogy mennyire csodálatos város is Budapest. Most az árvíz alkalmával még inkább rá kellett döbbennem, hogy mennyire törékeny is ez a gyönyörű hely. És a természet erejével szemben mennyire sebezhető. Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített az árvíz alatt az embereknek, hogy ott voltak, és nem adták fel egy percre sem a reményt, hogy meg tudják menteni őket. 

És akkor jöjjön néhány amatőr kép még nagyon a múlt hét elejéről a víz erejéről és a csodálatos esti fényekről. Mivel mobillal készültek elég kezdetleges képek, de nekem tetszenek!
Legyetek jók! :)))

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Cipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése