Személyes fotókkal dekorált falak kialakítása

Nem titok, hogy Zs. nagyon szeret fényképezni. Ezért csillió-millió képünk van a gépeket, a külső vinyón, pendrive-okon és egyéb tárolóeszközökön. De már nagyon régóta szeretnénk a számunkra legfontosabbakat kiválogatni, kinyomtatni valami szuper papírra és kitenni a falra. Jó lenne, ha a fontos élmények és személyek egyből a falunkról köszönnének vissza ránk. Már elkezdtünk egy kvázi örömfalat készíteni, de gondoltam, hogy Veletek is megosztom, hogy mennyire hasznos ötleteket találtunk a Fotós Fal készítéséhez. 

Sokszor vannak igazán kreatív pillanataim, és a projektek elkészülése előtt mindig egy halom tök szuper ötlet jut eszembe vagy találom meg a neten. Amiket sajnos, ha nem írok le, a legszükségesebb pillanatokban szöknek meg az agyamból. Na ezért is írom meg ezt a bejegyzést, hogy nekünk is meglegyen, hogy pontosan miket is találtunk és szeretnénk. 

Tehát, akkor jöjjenek a hasznos segítségek a Fotós Falak kialakításához!

1. Milyen legyen az elrendezés?

Na ezt a képet pont azért teszem be, hogy Ti ne járjatok úgy, hogy akkor nincs ötletetek a fotók felhelyezésére, amikor már elhoztátok őket a fotósboltból. Ezek az elrendezések segíthetnek a nagyobb képek falra helyezésében, de a későbbiekben mutatok ötleteket a kis képekre (10x15 vagy ahhoz közeli méretekre) is. 

Ötlet forrása inspiráló képekkel ide kattintva!

2. Fényképtükrözés, avagy a csúnya sarkok elrejtése

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én nem szeretem a sarkokat. Olyan üres, semmire sem való terek, amiket nem igazán lehet jól kihasználni. Ezért van az, hogy én a legtöbb sarkot a beléjük tett tárgyakkal lekerekítem, vagyis megpróbáltam őket a legjobban "eldugni" (pl. tévéállvány vagy állószekrény van átlósan előtte). Mivel a sarokpolcokat  - fogalmam sincs, hogy miért - de nem szeretem igazán, ezért tetszett meg nagyon ez az ötlet a sarkok hasznosítására.

Kép forrása és még néhány szuper ötlet ide kattintva!
 3. Éljen a kuszaság mindenek felett!

Nem igazán vagyok olyan típus, akinek ilyen lesz a fala. Lehet, hogy ez valami agybaj nálam, de azért valamilyen szinten szeretem a rendszert és az egységet a körülöttem lévő dolgokon. Persze ez abszolút nem azt jelenti, hogy élére lennének állítva a dolgok nálunk (mert aki járt már nálunk, az tudja, hogy nem), de nem tudom elképzelni, hogy ezt a fajta ömlesztett élménytengert hosszabb távon el tudnám nézegetni. Még úgy sem, hogy így a képen igazából tetszik nekem ez a felfordulás. De valahogy nem nálunk... :)))

Kép forrása ide kattintva!
Inkább valami ilyesmi lenne számomra elképzelhető, bár ehhez meg már igazán nagy térre van szükség, hogy ne legyen nyomasztó a sok kép egyben. De itt be kell vallanom, hogy nagyon tetszik a csak fekete-fehér fotókkal teli fal, azt hiszem, hogy mi ezen a vonalon fogunk tovább gondolkodni. 

Az ötlet és a kép innen származik!
4. És akkor jöjjön egy kép csak csajoknak vagy kezdő együtt élőknek!

Persze, tudom, hogy giccses, de olyan jól néz ki ez az elrendezés, hogy muszáj voltam megmutatni.... :)))
Az ötletet itt találtam!
Nektek melyik tetszett a legjobban? Ti csinálnátok fotós falat a lakásotokba?

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése