Hangulatlámpa készítése egyszerűen

Nagyon szeretem, ha a lámpákkal és azok hangulatával varázsolunk extrább külsőt a szobáknak. Szeretem a fény melegét, valahogy minden sokkal varázsosabbnak tűnik általa. Félre ne értsétek, nem félek a sötétben, de szeretek a színekkel és a formákkal játszani a szobákban. Nem kell nagyon nagy dolgokra gondolni, de most például narancssárga papírbúrát vettünk a bézs hálónk lámpájára, amitől esténként teljesen olyan, mintha megújult volna a szoba.

Kép forrása ide kattintva!

Apró befektetés, de mégis mennyit változtat az ember hangulatán. Vagy karácsonykor vásároltunk egy szuper csillagos égősort, amin kisebb és nagyobb csillagok vannak. Na az azóta, karácsonytól teljesen függetlenül, állandó díszévé vált a lakásnak. Sokszor csak annak a fénye alatt bújunk össze esténként, vagy kucorodunk fel a kanapére. Bár mostanság nem annyira kucorodunk, mert annyira meleg lett, hogy magamat nem bírom hosszútávon elviselni, nem hogy a bőrkanapé érintését.

A Pinteresten böngészve találtam egy szuper ötletet, amit szeretnék Nektek is bemutatni. Mert amennyire pofonegyszerű, annyira látványos lehet. Hogy mi is ez az ötlet? Semmi más, mint hogy rajzoljunk az égőkre, és úgy tegyük be őket a lámpákba. Hihetetlen, nem? Komolyan ilyenkor az jut az eszembe, hogy ezek miért nem az én fejemből pattannak ki. Ezt én mindenképpen ki fogom próbálni, mert nagyon feldobhatja a hangulatot ez a minta. De nagyon fontos, hogy az égő megvásárlásakor nézzétek meg vagy érdeklődjetek utána, hogy pontosan milyen filccel lehet ráírni. Én az alkoholosra szavazok, de jobb megkérdezni, nehogy szétrobbanjon emiatt a hő hatására az égő. 

Próbáljátok ki, és meséljétek el, hogy sikerült! Én ezt mindenképpen szeretném egy kisebb helyen kipróbálni, mondjuk a nappaliban lévő állólámpán, mert kíváncsi vagyok, hogy milyen mintát vetíthet a falra nagyban. 

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

2 megjegyzés:

  1. Húúúú, ez tényleg jó ötlet. :) Remélem nem gond, ha berakom a Lifehack-be. :)

    VálaszTörlés
  2. Naná, hogy nem! Örülök, hogy tetszik! :)

    VálaszTörlés