Forró, folyékony almás pite Kozmopolita módra

Mivel ma eléggé rosszul érzem magam, mert valami náthaszerűség lappang bennem az elfogyasztott nem kevés vitamin ellenére, ezért ma egy nagyon rövid, de annál finomabb receptet hoztam Nektek! 

Forró almás pite Kozmopolita módra Zs-től

Hozzávalók:
- 2 dl almalé 
- 1 kisebb rúd vagy őrölt fahéj
- 5-6 szem szegfűszeg
- pár szelet vékonyra vágott alma
- pár csepp citromlé
- pár csepp méz ízlés szerint

Elkészítés:
A fahéjrúd kivételével (mivel nagyon intenzív íze van) főzzük össze lassú tűzön az összes hozzávalót! A recept minden egyes elemét ízlésünk szerint adagolhatjuk, mert ebben a receptben semmi sem szentírás. Aki például nagyon szereti a fahéj ízét, az egyből bele is főzheti a rudat, de aki csak enyhén szeretné érezni, akkor csak az összefőzés után tegye bele a rudat a pohárba. Melegen tálaljuk. Vigyázzunk nagyon, mert az almadarabok nagyon forróak lehetnek benne!

Téli hideg estékre, könnyed vacsi helyett, amikor édes ízre vágyunk, szuper választás. Kóstoljátok meg Ti is!

Puszi a gyógyulni vágyó D-től!

https://www.facebook.com/kozmopolita



Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése