Bízz az erődben!

"Ahhoz, hogy higgy magadban, el kell fogadnod önmagadat. Ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, meg kell bíznod a hited erejében." 

Mostani kedvenc motivátorom, Shaun T egyik mondása a mai hétindító gondolatom. Nagyon nagy hatással van rám mostanában ő, és az általa képviselt értékek és életforma. És nem csak a  tornái, bár meg kell mondjam, hogy a T25 az első olyan edzés, amit napi szinten megcsinálok majdnem minden nap. Ilyen még soha nem volt az életemben, a maximum azt hiszem, hogy 1 hónap volt, mire meguntam valamilyen edzésformát. 

Ez a pasi meg valahogy megfogott. Néha olyan, mintha az edzéseken az utasításokat nem is mondaná, hanem énekelné vagy rappelné. Nagyon nagy hatással van az emberekre, még így képernyőn keresztül is. És be kell vallanom, hogy lélekben nagyon sokat ad az a kitartás és motiváció, amit attól kapok, hogy az ő programját követem. Kell nekem most ez nagyon. Erre van szükségem.

Mert hiszek magamban. Hiszek a bennem lévő erőben, hogy képes vagyok hosszútávú eredményeket elérni, hogy képes vagyok megvalósítani a céljaimat. Azokat a célokat, amiket kitűztem magam elé. Mert senki más nem akadályozhat ebben meg, csak saját magam. De ez meg nem történhet meg még egyszer, mert elfogadom és szeretem magam olyannak, amilyen vagyok.

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése