Hiszek... Audrey Hepburntől!

Hiszek a manikűrben. - Naná, hogy naná, hogy naná! Lehetetlenség nélküle létezni... az ápolatlan kéz egy nőn igazán kiábrándító tud lenni. :)

Hiszek a túlöltözésben. - Mindig is jobb túlöltözni valamilyen rendezvényt, mint alulöltözni. Inkább legyél szolidan elegáns, mint slampos. 

Kép forrása ide kattintva!

Hiszek abban, hogy a szabadidőnkben is csinosnak kell lennünk, és rúzst viselnünk. - Na jó, a rúzsban nem hiszek abszolút, de a kinyúlt mackó még itthon sem játszik mostanában nálam. Legalábbis dolgozom rajta, hogy ne legyen ilyen, ha már itthon dolgozok, és Zs. ezt látja, amikor hazajön.

Hiszek a RÓZSASZÍNBEN!  - Igen, igen és igen! Most soroljam? Pénztárca, füzet, toll, edzőcucc.... amíg kiskoromban utáltam ezt a színt, most ez az egyik kedvencem. Minden árnyalatban. 

Hiszek abban, hogy a nevetés a legjobb kalóriaégető!  - Nincs is ezen mit ragozni, tessék csak nagyokat nevetni filmeken, könyveken, társakon, magunkon és persze csak úgy, az életen!

Hiszek a csókolózásban, a sokáig tartó csókcsatákban. - :)))

Hiszek abban, hogy erősnek kell lenni azokban a helyzetekben, amikor úgy tűnik, hogy minden rosszra fordul. - Összeomlani a téthelyzetek után kell és érdemes. Amíg a szituáció történik, minden esetben erősnek kell lennünk, és a legjobbat kihozni belőle. És minden egyes pillanatban tudnunk kell, hogy minden elmúlik egyszer, még a legrosszabb pillanat is. 

Hiszek abban, hogy a boldog lányok a legcsinosabb lányok! - Igen, hiszem, tudom és vállalom! 

Hiszem, hogy a holnap már egy másik nap. - Ma még ma van, vagyis itt az ideje, hogy elkezdjünk a mában élni, és csak a pillanatra koncentrálni. 

Hiszek a csodákban! - Mindig, örökké és nagyon!

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése