Body Shop Body, Room and Linen Spray, a sokoldalú illat

Szeretem, ha jó illat van a lakásban. Valahogy jó érzés belépni egy olyan helységbe, amiben jó szagok terjengenek. És itt beszélhetünk egy finom étel illatáról vagy akár egy szobaparfümről, illatosítóról, ami folyamatosan biztosítja számunkra ezt. Általánosságban elmondható rólam, hogy nem szeretem a mű dolgokat, de ahogy azt már írtam is, illatok terén nagyon válogatós vagyok. Nem bírom elviselni például a levendulás illatosítókat vagy a túl tömény szagokat. Nem tudom, hogy ez pontosan hogy alakult ki, de ez van. 

Viszont most potom áron találtam a Body Shopban egy nagyon sokoldalú terméket: a Body, Room and Linen Sprayt. Igen, jól olvastátok, ugyanúgy használható önmagunk, a ruhák és a szoba illatosítására is. Én eddig két illattal találkoztam, amiből mind a kettőt be is kellett tennem a kosaramba, mert képtelen voltam dönteni. Szóval most van Vanília -Tonka babos és Virágos aloés a lakásban. És mindkettőt imádom. Könnyű illatúak, mégis tartósak. 

Kép forrása ide kattintva!
Jól használhatóak a függönyök, a ruhásszekrény vagy saját magunk illatosítására. Bár én nem használom őket magamra, kipróbáltam, és még az én érzékeny bőrömet sem bántották. Nagyon szeretem, mert egy fújással a vaníliás kellemes illatot kölcsönöz a nappalinak. Nem fogy gyorsan, mert eléggé jól megtartják az anyagok az illatot, de mivel én szeretem ezt elég gyakran érezni, fújok, amikor kedvem tartja. 

Mindenkinek bátran ajánlom kipróbálásra, persze nem az eredeti árán, mert ki szeretne a lakásban ennyiért fújkálni... :) Nekem a két üveg, 2x100 ml-es illat volt összesen akciósan 6 euró, ami itteni viszonylatban teljesen rendben van. Főleg, hogy nem használok belőlük el egy fél üveget naponta.

Ha van valami tapasztalatotok ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor várom az észrevételeket! :)

Puszi: Dorka

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése