DIY Pénztárca sablonok egyszerűen

Be kell vallanom, hogy bár a nagypapám szabó volt, én csak alapszinten tudok varrni. Igaz, hogy régen varrtunk együtt babaruhákat, de az igazán nem mostanság volt. Már akkor megtanultam, hogy  a varrás nem egy bonyolult dolog, sokkal trükkösebbnek látszik kívülről, mint amilyen valójában. Csak jó eszközök kellenek hozzá. Ez a legfontosabb. Eszközök nélkül vagy rossz minőségűekkel teljesen felesleges neki is kezdenünk a varrásnak, és a kreatív alkotásnak, mert a vége csak a kudarc és a csalódás lesz. Persze a nagypapám ezt már akkor túlzásba vitte, amikor gyerek voltam, mert bár persze fontos a jó minőség, azért valljuk be, hogy 10 darab feletti vasalószám már súrolja a túlzás határait. De ajtótámasznak mindegyik tökéletes volt. :)

Na de visszakanyarodva az eredeti témához, mivel itt nincsenek meg a megfelelő eszközeim, ezért én nem tudok nekiállni megalkotni ezeket a szuper és tényleg egyszerűnek tűnő pénztárcákat. Ahogy nézem a legegyszerűbbet csak ki kell szabni és összevarrni, ami a kezdőknek is könnyen menni fog. És ahogy a képeken is látszik, nem kell egy anyagból dolgozni, nagyon jól fog kinézni akkor is, ha vegyítjük az otthon lévő maradék anyagokat. Gyerekeknek, kreatív felnőtteknek tökéletes ajándék lehet, de magunkat is meglephetjük ezekkel az egyszerű pénztárcákkal. 

A mintáknál az összes darab le van rajzolva, amiből a pénztárca áll, csak össze kell varrnunk, és vásárolnunk egy pénztárcakapcsot, amivel ki tudjuk nyitni. Pénztárcacsatot a Meskán, az Alkotók Boltjában, de a kreatív üzletekben is lehet kapni. 

És akkor lássuk is a sablonokat, amik eredetileg erről az oldalról származnak!


Próbáljátok ki, és meséljelek, hogy aztán meg tudjam győzni Zs-t, hogy igenis szükség lenne itthon egy varrógépre... :)

Puszi: Dorka

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

1 megjegyzés:

  1. Én mindenféle kipróbálás nélkül is azt mondom, hogy minden háztartásba kell egy varrógép! Egy minimum ;)

    VálaszTörlés