Készítsünk szófelhőt a csomagolásra!

Közeleg az az időszak, amikor egyre több időt töltünk el azzal, hogy azon gondolkozunk, kinek milyen ajándékot válasszunk a Szeretet ünnepére. Nekünk most igazán különleges karácsonyunk lesz, mert Anyu nálunk tölti az ünnepeket, szóval végre évek óta először nem egyedül leszek arra várva, hogy Zs. éjjel hazaérjen a munkából. Mert bizony az emberek itt Cipruson még karácsonykor is képesek kávét inni, és hajnalig a kávézóban dekkolni.

De nem is erről akartam mesélni, csak mindig elvisznek ezek a fránya szavak. Tehát ott tartottam, hogy ajándékozás. Vagyis csomagolás. Szerintem a meglepetés elsődleges sikere ezen múlik a leginkább. Mert nagyon fontos, hogy abban, aki kapja a legjobb benyomást keltse. Még a legapróbb ajándék is egy ötletes csomagolásban sokkal exkluzívabbnak tűnik, ezért én úgy érzem, hogy erre érdemes rászánni az időt és az energiát. És akkor következzen is erre egy szuper ötlet: a szófelhő készítése.

De mi is az a Szófelhő?

Jöjjön itt egy kép, hogy már egyből lehessen tudni, hogy mire is gondolok pontosan, mert asszem elmagyarázni a legnehezebb. :)


Szerintem nagyon szuperül néz ki és bármilyen üdvözlőszöveget bármilyen formában rá lehet írni!

Hogy pontosan hol csináltam?

Az ImageChef oldalán, ahol még számos más apróságot is lehet készíteni, szóval érdemes kipróbálni. Bármilyen szót beírhatunk, be lehet állítani a betűkészletet a színeket, és több méretben lementhető az elkészült kép. De ha nagyon kreatív dolgot alkottunk, akkor akár egyből meg is tudjuk osztani a weboldalon keresztül a közösségi oldalakon is. Nagyon fontos tulajdonsága a programnak, hogy ingyenes, ezért is tesz rá vízjelet, de mi simán levághatjuk a vízjelest részt nyomtatást után, hogy rá tudjuk ragasztani vagy tenni az ajándékra vagy mellé. 

Ennél a programnál tényleg csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy melyik ajándékra milyen szavakat varázsolunk.

Játszatok a programmal és meséljetek! Nagyon fontos, hogy Image Chef oldalán ezenkívül lehet még vicces kereteket adni a fényképeinknek, készíthetünk egyedi Timeline borítót a Facebook oldalunkra, de még mémeket is készíthetünk. Szóval mindenképpen látogassatok el ide, mert megéri!

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése