Halloween jelmezötletek

Bár mi nem vagyunk az a kimondott család, akik tartják a Halloweent, ezért nálunk nem divat a beöltözés. De amikor arra gondolok, hogy lesz egy gyerkőcünk, akkor biztos vagyok benne, hogy minden alkalmat meg fogunk arra ragadni, hogy szipiszupi jelmezekbe bújtassuk a családot. Szerintem ezek a pillanatok felejthetetlenek, és a fényképek, amikor ilyenkor készülnek, felbecsülhetetlenek. Szóval addig jöjjön néhány ötlet képekben a Pinterestről összegyűjtve, hogy nekem milyen Halloween jelmezek tetszenek. Persze mindegyik farsangkor is megállja a helyét, szóval nem árt egyben látni az éppen aktuális kedvenceimet. 

Mivel nem vagyok egy szörnypárti, és nem hiszem, hogy mi ijesztő jelmezekbe szeretnénk bújni, ezért inkább a kreatív, vicces ötletek kapnak ebben a bejegyzésben helyet. Bocsánat a horrorrajongóktól, de képtelen vagyok elképzelni magamon vagy Zs-n egy csontvázjelmezt. Na jó, ha belegondolok, akkor lehet, hogy Zs-nek tetszene az ötlet! :)

1. Legyünk Szuperhősök, vagy legyenek a gyerkőcök Batmanek és Batgirlek! A neten nagyon sok helyen találhatunk egyszerű leírást a tütükészítésre, nekem ez tűnik a legkönnyebbnek, amit az Instant Life-os lányok írtak le.

Pin forrása itt!
2. Mary Poppins jelmez, főként, ha gyerkőccel megyünk valahova Halloweenkor! Semmi extra nem kell hozzá, csak a megfelelően kiválasztott ruhák és persze az elmaradhatatlan esernyő!

Pin forrása itt!
3. Párosban legyetek bankrablók! Csak csíkos felsők kellenek hozzá, és egy jó napszemüveg, és máris mehettek bankot rabolni. Persze a pénzeszsákot ne felejtsétek otthon!

Pin forrása itt!
4. Csak babáknak Dobby jelmez a Harry Potterből. Csak Dobby fület kell varrnunk egy megfelelő sapkára, és arra kell ügyelnünk, hogy mindenképpen meleg helyen legyen a buli, mert a baba azért abban az egy szál ruhácskában nem fogja sokáig komfortosan érezni magát!

Pin forrása itt!

5. Audrey Hepburn kosztüm, ami az én egyik személyes kedvencem. Kicsit halványabb lenne a bőröm, akkor biztos, hogy ezt választanám, ha bármikor is be kéne öltözni. Minden van a ruhatáramban hozzá, na jó, kesztyűt nézni kéne, de nagyon tetszik, szóval megérné.

Pin forrása itt!
Ha nem találtátok meg a kedvenc ötletet, akkor olvassátok el a farsangi bejegyzést is ide kattintva, amiben kifejezetten filmes kosztümöket kerestem Nektek!

Puszi: Dorka

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése