Tetováltatni, és ha igen, akkor mit?

Volt ma egy érdekes beszélgetésem anyával a tetoválásokról, és arról, hogy mi még szeretnénk Zs-vel továbbiakat is csináltatni a testünkre. Azt mondta, hogy teljesen felesleges a tetoválás. És elgondolkoztam. Nem mondom, hogy nem értem, miért mondta ezt, de be kell valljam, egyáltalán nem értek vele egyet. Mert persze, hogy mindenki más szempontjából lényegtelen, hogy mit teszek a testemmel, de mégis azt gondolom, hogy ha nekem vagy nekünk ez fontos vagy örömet okoz, akkor biztos, hogy nem felesleges. Mások meg szénsavas üdítőt isznak, egészségtelen kajákat esznek, smink tetováltatnak, amiket meg én tartok teljesen feleslegesnek. Szóval tudom, hogy van, aki nem favorizálja a testszépítés ezen módját, de mi szeretjük, Zs. testén meg kifejezetten jól mutatnak a tetkók. Szóval tetováltatunk. És most jön a kérdés, hogy mit. 

Mindkettőnknek van már tetoválása, Zs-nek elég nagyok, míg én ragaszkodom a kicsi, de hatásos ábrákhoz motívumokhoz. Nem szeretném olyan helyre tenni, amit minden egyes ember láthat, ha találkozik velem, szóval maradok a jól bevált a hátas szokásomnál. Nem igazán tudom, hogy milyet szeretnék, szóval lassan elkezdek agyalni, hogy pontosan mi illene legjobban az elképzelésembe. Ami nagyon vonz, hogy valami kifejező ábra vagy idézet, motiváló gondolat legyen rajtam, ami már attól is erősebbé tesz, hogy rágondolok. Mert szerintem egy jó tetoválásnak ez a szerepe. Olyan, mint egy jó smink. Büszke vagy rá, amikor rágondolsz, és ez erővel tölt el. 

De akkor nézzük is, hogy mostanság milyen formavilág tetszik nekem, idézetes tetoválásokat nem teszek be ide, mert ott nem a forma, hanem az idézet a lényeg valami szuper betűtípussal. De amik most per pillanat a szövegen kívül szóba jöhetnek:

Kép forrása ide kattintva!
Kép forrása ide kattintva!
Kép forrása ide kattintva!
Kép forrása ide kattintva!
Kép forrása ide kattintva!

Kép forrása ide kattintva!
Nektek van tetoválásotok? Milyen? És szeretnétek még?

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése