Szuper Brownie recept három összetevőből

Jaj, csajok! És persze pasik... én olyan receptet találtam, ami komolyan hihetetlen, fantasztikus, egyszerű, és csak 3 összetevő kell hozzá. Komolyan úgy gondolom, hogy ez lehet a megoldás a "gyorsan üssünk össze valamit a nem diétázó barátaink számára, amikor felugranak esti dumcsira". Nem akarok senkit sem csigázni, csak a recept előtt, aminek a nagy részét képekben kapjátok az Instructables.com oldalról, két dolgot tisztázni kell. 

Ez a recept abszolút nem diétás. Nagyon sajnálom, de ez van! Ez nem az olyan levegőtől is hízunk lányoknak készült, mint én, hanem az olyan édesszájú pasiknak, mint Zs. Az élet ilyen igazságtalan. De ettől még a recept zseniális. És szerintem, mivel a Nutella nem helyettesíthető benne, mert annyira fontos összetevő, így okosítani sem lehet rajta. 

A másik dolog, hogy éppen nem Cipruson vagyok, hanem itt Budapesten, így most nincs időm magamnak kipróbálni a receptet. Sajna körülbelül 1 hónapig most nem tudok nektek kísérletezni, szóval most rátok bíznám ezt a dolgot, és nagyon várom az észrevételeket, hogy otthon már ki tudjam próbálni ezt az édességet. Persze szigorúan csak Zs-nek megsütve, nehogy elcsábuljak... :)

Recept forrása ide kattintva!

A 3 hozzávaló a brownie-hoz:

280 gr Nutella
2 tojás
62 gr liszt, sajna fehér :(

És akkor az elkészítés:

Az összes hozzávalót tegyük egy nagy tálba, és nagyon jól keverjük össze. Tegyük tepsibe vagy muffin sütőbe, majd körülbelül 180 fokon süssük 30 percig. A sütés mennyisége függ attól, hogy nagy tepsibe vagy a kis formákba töltöttük bele a tésztát, mert a tepsis módon a közepének hosszabb időre van szüksége. 

És máris kész, már csak be kell hamizni ezeket a finomságokat! Ugye valaki kipróbálja, és beszámol nekem, hogy mennyire csudiklassz lett?

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése