Csajos őszi pompom dekoráció

The Crafting Chicks oldalán találtam ezt az egyszerű, mégis nagyszerű ötletet őszi dekoráció készítésére lányos szobákba, lakásokba. Tényleg hiperkönnyen el lehet készíteni, vagyis ha őszinte akarok lenni, akkor elég pepecs munka a selyemkörök felszurkálása, de még egy olyan analfabéta csajszi is meg tudja csinálni, mint én. Tehát lehet próbálkozni, mindenképpen garantált a sikerélmény. 

És akkor lássuk is a hozzávalókat: 

- Kiválasztott anyag, lehet maradék vagy több színből is, akkor szivárványszínű lesz a gömbünk
- Hungarocell gömb
- Gombostű
- Olló
- Cérna vagy valami, amire fel lehet majd lógatni
- Kampó, szintén a lógatáshoz

Kép forrása ide kattintva!

1. Egy pohár szájával rajzoljunk megfelelő méretű köröket a kiválasztott anyagunkra, majd vágjuk ki őket egyesével. Igen, ez macerás, de nem bonyolult feladat. Az fontos, hogy nem kell a köröknek profiknak lennie, vagy a körbevágásnak, mert nem fog a hiba látszani.

2. Az egyik kivágott kört fogjuk a kezünkbe, majd hajtsuk négy részbe,  majd a sarkánál fogva tűzzük rá a hungarocellgömbre.

Kép forrása ide kattintva!

3. És akkor jön a dögunalmas rész, folytassuk "ezt a kört négyrészre hajtjuk, majd a sarkánál tűzzük fel részt a gömbre" addig, amíg be nem borítottuk. Ilyenkor jöhet egy-egy Trónok harca vagy Sherlock rész, hogy az agyunkat is lekössük közben.

4. És voila, máris kész vagyunk a gömbbel. Ugye milyen jól néz ki? Már csak rá kell akasztanunk a kampót és és a fonalat, és máris tehetjük is fel a plafonra vagy esetleg az ablakra. 

Kép forrása ide kattintva!

Ugye, hogy mennyire nem bonyolult?

Próbáljátok ki!

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolitaDorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése