Péntek Enikő Időzónái összegyűjtve

Úgy látszik, hogy így karácsony közeledtével megszaporodnak nálam az eltolódott bejegyzések, de maradjunk annyiban, hogy így decemberben belefér ez nekem. Vagy különben nem lenne bejegyzés. Na ugye, hogy jobb ez így? :)

Tehát, ami tegnap kimaradt, az bizony Péntek Enikő Időzónáinak gyűjteménye. Eddig Enikő a Facebookon a Péntek Enikő oldalon osztotta meg az új, nagyon ötletes zónákat, de valamelyik nap, amikor éppen rá akartam kattanni az egyikre, nem találtam meg. Nagyon nehéz egy adott képre keresni úgy a Facebookon, hogy Enikő naponta több képet, a tornázós napokon pedig egész galériákat tölt fel. Így arra jutottam, hogy a magam életének egyszerűsítése érdekében  - és persze hátha Nektek is segítek vele egy picit - most összegyűjtöm az összes eddig általam megtalált Időzónát. 

Hogy mi is az az Időzóna?

Hát, ez bizony Enikő szuper újítása. Nem lehet nem szeretni! Mindig összerakja a gyakorlatokat ismétlésszámokkal, és ebből egyetlen kört kell megcsinálni szabályosan úgy, hogy folyamatosan megpróbáljuk magunkat legyőzni a teljesítés időtartamát illetően. Vagyis, ha elsőre 18 perc alatt csinálunk meg egyet, akkor a következő alkalommal törekedni kell a 17:59-es időtartamra úgy, hogy azért nem változtatunk a gyakorlatok intenzitásán. 

Érdemes lájkolni Péntek Enikő Facebook oldalát az új gyakorlatok miatt + ha még nem tettétek volna meg, akkor ide kattintva tudtok havi, ingyenes edzéstervet igényelni a kis videókhoz és a DVD-khez. 

És akkor jöjjön is Péntek Enikő Időzóna gyűjtemény egyben, hogy könnyű legyen tornázni rájuk:

Gyakorlatok részletesebb leírása ide kattintva!


Kép forrása ide kattintva!
Gyakorlatok részletes leírása ide kattintva!
Gyakorlatok részletes leírása ide kattintva!
Gyakorlatok részletes leírása ide kattintva!
Próbáljátok ki Enikő tornáit mindenképpen, mert hihetetlenül hatékonyak, gyorsak és igazi kihívást jelentenek.

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése