Pasi reggeliötlet Valentin napra!

Mint ahogy már azt a héten írtam, nálunk nem valami nagy sistergés a Valentin nap, de idén meg különösen nem lesz az, mert Zs. rengeteg ajándékot kapott az elmúlt időben, így mondjuk azt, hogy már előre letudtuk ezt az ünnepet. De ha neki igazából olyan ajándékot kéne erre a napra választania, ami nem terheli meg a költségvetést, mégis igazán megsimogatná a lelkét, biztos, hogy erre a megoldásra szavazna. 

Bizony, egy igazi, Valentin napi pasis, meglepetés reggelire. Mert valljuk be, hogy a pasikhoz tényleg a gyomrukun keresztül vezet az út. Vagyis a meghódításukhoz nem elég egy finom kaja, de ahhoz, hogy a mindennapokat szebbnek lássák, és biztonságban érezzék magukat, bizony ez is szorosan hozzátartozik. És mivel mi lányok szeretjük a giccses dolgokat, a mai ötlet ötvözi ezt a hajlamunkat és a pasik kajaimádatát. Igazából nem is akarom szaporítani a szavakat, mert a képek magukért beszélnek, de a lényeg, hogy szerintem ennél jobban nem is kezdődhetne egy pasi Valentin napjának a reggele. Na de lássuk is, hogy miről beszélek. 

Kép forrása és elkészítés módja ide kattintva!
Kép forrása ide kattintva!
Kép forrása ide kattintva!
Kép forrása ide kattintva!
Nálatok a párotok mire vágyik a legjobban Valentinra? Ti ünneplitek ezt az ünnepet?

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése