Tanuljunk meg nyakkendőt kötni!

Meg úgy általában is, mennyire cuki, amikor a nők köztik meg a filmekben a pasik nyakkendőjét. Ugye, hogy ugye? :) Mivel számos videó és kép található erről a neten, próbáltam olyat keresni, ami több stílust is bemutat, kinek mi esik kézre, mégis egyszerű és közérthető. Be kell vallanom, hogy én nem tudok nyakkendőt kötni. Szégyen vagy nem, de nem tanultam meg, pedig szerintem igazán fontos lehet ez, ha mondjuk az embernek kisfia születik.

Kép forrása ide kattintva!

Azt hiszem, hogy megtaláltam a legjobbat, ami alapján én is igyekszem majd gyakorolni Zs. nyakkendőin (mondjuk ő utálja, szóval felőle akár el is tűnhetnének a föld színéről), hogy belejöjjek. Persze lehet, hogy ennek a tudásnak semmi hasznát nem veszem majd a jövőben, mert mondjuk lányom lesz majd, de mindig jól jöhet, és inkább legyen itt bejegyzésben, ha nekem vagy valaki másnak valamikor szükség lesz rá. 
 
Kép forrása, bár átszerkesztettem, de ide kattintva!

Gyakoroljatok Ti is!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita


Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése