Tiffany Rothe edzések otthonra

Újítsátok be az otthoni edzések közé Tiffany Rothe edzéseit is, amiket szimplán a Youtube-ra feltöltve tudtok megtalálni. Nagyon jól kombinálhatóak egymással, rengeteg típus található belőlük, mindig egy adott testtájat edz meg 10 perc alatt. Persze 1 edzés elvégzése egy napra nem igazán elegendő, de 2-3 már elég jól átmozgatja az embert egy melós nap után. Azoknak is ajánlom, akiknek nagyobb súlyfeleslege van, mert Tiffany stílusa nagyon szerethető, és az edzésekben szereplő gyakorlatokat is könnyen el lehet otthon is helyesen végezni. 

De ki is az a Tiffany Rothe?

Nekem elsőkörben  az jutott róla eszembe, hogy egy igazi kortalan szépség, és most, hogy belenéztem az életrajzába, kiderült, hogy nem is tévedtem ezzel kapcsolatban. Bár ránézve szerintem ez elég hihetetlennek tűnik, de már 20 éve foglalkozik fitness és aerobik oktatással. Egyébként Los Angelesben született, és 3-17 éves koráig táncos volt. A mozgással kapcsolatos érdeklődésén túl jogi diplomája van, és elvégzett egy táplálkozástudománnyal kapcsolatos képzést is. 

Kép forrása ide kattintva!
Megjelent már több TV műsorban és olyan magazinokban is, mint a Women's Health, Marie Claire, InStyle, Fitness Magazine és a Dr. Oz Showban a Legjobb Youtube-n szereplő edzésnek nevezték a programjait. Bár leginkább a videómegosztón található edzéseiről híres, ha többet szeretnénk vele edzeni vagy több változatosságra vágyunk, akkor becsatlakozhatunk a belső köreibe, az Inner Circle FitClubba, ahol akár 1 éves tagsággal több edzéshez, táplálkozási tanácshoz és virtuális segítséghez is jutunk.

Ha még ennél is többre vágytok, akkor akár teljes programokat megvásárolhattok a weboldalán,  de ha feliratkoztok, akkor kaptok ingyenesen edzéstervet is a videók mellé, szóval érdemes kipróbálni. Ha pedig elvesztenétek a motivációt az edzés elkezdését illetően, akkor tessék felmenni Tiffany Rothe weboldalára, és megnézegetni az előtte-utána képeket a Before & After mappában, igazán lelkesítőek. 

De akkor nézzük is, hogy milyen edzései vannak a Youtube-n, amik elnyerték az én tetszésemet!

Ami nekem nagyon tetszik benne, hogy egyáltalán nem piszkafa alkat, szóval látszik, hogy neki is tennie kell az alakjáért, így még hitelessé válik a szememben a videói alatt. 

Bemelegítés


 Egy igazi riszálós videó, hogy az ember csípőjéről olvadjanak a kilók:


5 perc hasazás, ami önmagában nem sokat ér, de kiegészítőnek szuper:


Boxolós videó, amit én mindig beiktatok az aktuális edzésbe, ha Tiffany nap van:


10 perces Mountain Climber videó súlyokkal zsírégetésre:


Balerina edzés lassabb napokra: Bicepszedzés Tiffanyval:


És itt még hosszan sorolhatnám, hogy milyen szuper videói vannak minden testrészre, de teljesen felesleges, mert a YouTube csatornáján majdnem 140 videó között szemezgethettek, szóval hajrá, tessék kipróbálni Tiffany Rothe edzéseit! A sok kombináció miatt teljesen megunhatatlan.

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita
Women's Health, Marie Claire, Harpers Bazaar, InStlye, Fitness Magazine - See more at: http://www.tiffanyrotheworkouts.com/about-tiffany#sthash.EQ0enOZk.dpuf
Women's Health, Marie Claire, Harpers Bazaar, InStlye, Fitness Magazine - See more at: http://www.tiffanyrotheworkouts.com/about-tiffany#sthash.EQ0enOZk.dpuf

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése