Üzenet egy kifújt tojásban Valentinre!

Közeleg a Valentin nap, ami ugye eléggé megosztja az embereket. Van, aki imádja, és van, aki meg ki nem állhatja. Én azt hiszem, hogy egyik csoportba se tartozom, mert nem vagyok oda ezért a szokásért, viszont szeretek minden olyan napot, amikor ünnepelhetünk egy kicsit. Így igazából mi nem szoktunk nagy ajándékokat tervezni Valentinra. Egyik ünnepre sem, mert ugye, ha kell valami, akkor megvesszük magunknak, ha meg felesleges, akkor meg mindegy, azért nem lesz rá szükségünk, mert Karácsony/Valentin van. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincs tele a lakásunk abszolút felesleges dolgokkal, de azok a vásárlás pillanatában nélkülözhetetlennek mutatták magukat. 

Visszatérve a Valentin napra, mi idén sem tervezünk semmi extrát, szóval a blogon se várjatok "hatalmas szívekkel átkötött macis" ötleteket. De azt igen, hogy kreatív apróságokról fogok írni, és keresni Nektek, hogy azért meg tudjátok lepni párotokat vagy bármilyen számotokra fontos embert ezen a napon is. Az első ilyen, amit Dump a Day oldalán találtam, és szuper ötletnek tűnik, az bizony a tojásba rejtett üzenet. A kép alapján abszolút könnyen elkészíthető, csak nagyon óvatosnak kell lenni, és nem szabad elsietni a dolgot. Persze tudom, pálya széléről könnyű dumálni, de én is ki fogom ezt a technikát próbálni, igaz, hogy Zs. segítségével, mert ugye, nehéz ezzel meglepetést okozni valakinek, aki olvassa ezt a bejegyzést, és itt van mellettem.

Szóval lányok-fiúk, kalandra fel! Épp ideje elkezdeni gyakorolni a technikát, hogy ha nem is Valentinre, de legalább Húsvétra szuperül menjenek a tojásos üzenetek elkészítése. Mert azért ugye el tudjuk képzelni a barátaink arcát, ahogy kettétörik a tojást, és elolvassák a csak nekik szóló üzenetet. Nagy meglepetés lenne! Az elkészítési módot az alábbi képen láthatjátok.
Kép forrása ide kattintva!

Meséljetek, hogy sikerült!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita


Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése