Egyszerű smink Valentin napra

Csak azért, hogy ne mondhassátok, hogy nem készültem semmi csajossal Valentin napra. Mivel nem vagyok egy nagy sminkguru, így csak egy egyszerű sminkötlet jön, amit úgy érzek, hogy én is meg tudnék magamnak csinálni. Bár ahogy most állnak a dolgok, nem hiszem, hogy talpig sminkben leszek Valentin napon, inkább talpig melóban, de legalább minden percét élvezem. Szóval ez a bejegyzés tényleg csak Nektek született meg, én ezt nem hiszem, hogy valóra váltom. De Ti meséljetek, hogy sikerült elkészíteni ezt a szépséget!

Ja és csak, hogy szokás szerint eltérjek a tárgytól, nagyon-nagyon szeretnék kék szemeket vagy zöldet. Imádnám, ha igazi macskaszemem lenne. Gondolkozom is azon, hogy veszek magamnak színes kontaktlencséket, hogy kipróbálhassam, hogy milyen érzés. De persze aztán mindig valami sokkal fontosabbra kell a pénz vagy elfelejtem ezt a vágyat, szóval még várat magára, de ami késik, nem múlik. Egyszer kék vagy zöld szemmel fogok villogni.

Kép forrása ide kattintva!
Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése