Instagram képeidből készíts mágnest a hűtőre!

Mostanában már mindent a telefonunkkal csinálunk. Legalábbis a dolgok nagy részét. Azon hallgatjuk a zenét, nézzük a klipeket, ennek segítségével futunk, edzünk, játszunk. És persze fényképezünk. Ha már ugye szuper képeket csinálunk, akkor kitesszük őket az Instagramra vagy más, képes közösségi oldalra, hogy a barátaink is lássák. És szerintem ez teljesen rendben van így. De valahogy egy idő után macerássá válik a képek nézegetése a telefonon vagy a gépre lementve, és feledésbe merülnek a legjobb és legszuperebben megszerkesztett fényképeink! Valahogy jó lenne, ha mindig látható helyen lennének, és nem kéne a mappában lévő 2000 darab között keresgélni órákig, hogy nosztalgiázni tudjunk. 

Szuper instagram mégnesek innen!
Erre találtam az interneten a Sticky 9 oldalt, aminek segítségével szuper dolgokat csinálhatunk. Mielőtt valaki megkérdezné, semmi közöm az oldalhoz, semmilyen anyagi előnyöm nem származik ebből a bejegyzésből, csak azért osztom meg Veletek, mert nagyon jópofának tartom. A Sticky 9 oldalon ugyanis az Instagram képeidet tudod megszerkeszteni mágnesre, IPhone és Samsung telefontokra vagy akár tablettartóra. Ugye milyen szuper lenne, ha a telefonod tokján a saját fényképeidet látnád viszont? Nagyon-nagyon, de be kell vallanom, hogy abszolút szerelembe a mágnesekkel estem. 

Szuper instagram mégnesek innen!
Hogy miért? Mert két típus közül lehet választani, amiket ide kattintva nézhetsz meg! Az egyiken 9 különböző képet tudsz betenni a mágnes 9 darabjába, a másikon a 9 részen ugyanannak a képnek a kockái fognak megjelenni puzzleszerűen. Az alapméret mindkét mágnes esetében 15 cm/9 darab, de lehet ennél nagyobbat is rendelni. A mágnesek nagyon jól mutatnak a hűtőn, de bármilyen olyan felületen is, ahová feltehetőek. Ingyenesen szállítanak  ki a világ minden pontjára, szóval ténylegesen csak a mágnest kell kifizetni, semmi plusz költség nincs.

És április 30-ig 15% kedvezmény van mindenre, érdemes kihasználni! :)

Mi most tervezünk rendelni, szóval meséljetek, ha van már vele tapasztalatotok. 

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése