Inspirálni szeretnék másokat!

Kép forrása ide kattintva!
Ezzel a bloggal egy dolgot szeretnék, hogy inspiráljak másokat. Arra, hogy ők is tehetnek magukért nagyon apró lépéseket, amitől jobban érzik magukat. Ha már egyetlen bejegyzés is segített valakinek egy kérdésben, amire választ keresett, máris elértem a célomat. Nem akarok senkit megváltoztatni, csak azt szeretném, ha egy picivel több dologra figyelnénk oda magunk körül. Hogy meglássuk a világban és az emberekben rejlő jót és szépséget. Vagy csak olyan apró, kreatív dolgokkal foglaljuk le magunkat, amik örömet okoznak. 

Mivel a blog több mint 1 éves lett, azt hiszem, hogy nem húzhatom tovább azt, hogy változtassak rajta, és elkezdjem tovább fejleszteni. Egyre több a bejegyzés rajta, így tudom, hogy nehezebb keresni, és megtalálni azt, amire az ember kíváncsi. Szóval türelem, igyekszem megvalósítani, amiről álmodok, remélem, hogy sikerülni fog. 

Ha van valami ötletetek, akkor írjátok meg, hogy szerintetek milyen legyen az új blog kinézete és felosztása, nagyon érdekel, hogy Ti miket találtok hasznosnak. 

Mosolygós húsvét hétfőt kívánok Nektek!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

2 megjegyzés:

 1. Csak annyira szerettem meg a blogodat pár nap alatt, hogy egész nap képes lennék ezt olvasni. o.O : )))
  Dorci

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez a legszebb komment, amit eddig kaptam! <3 Nagyon szépen köszönöm Neked, és remélem, hogy sokáig olvasni fogod még a blogot! :)

   Törlés