Segíts Te is a gyógyításban!

Tudom, most mindenki felkapta a fejét a címre, hogy mégis hogy képzelem ezt a dolgot. Álljunk neki kutatni, és fedezzük fel a rák ellenszerét? Szuper lenne, de nem pont erre gondoltam. Azt gondolom, hogy az ember attól is ember, hogy segít társainak. Mindenben.

Segítsünk másoknak, megéri! Kép forrása ide kattintva!

Ha kell, átadni egy helyet a buszon, segíteni kivinni a szemetet, adni néhány forintot piára a kedves csövesnek, állatoknak és embereknek egyaránt gyűjteni ételre. Mert adni sokkal-sokkal jobb, mint kapni. És hogy jön ehhez a rákkutatás? Úgy, hogy a héten láttam itt egy szuper ötletet azzal kapcsolatban, hogyan is lehetne a tudósoknak nekem, mint józan halandónak segíteni. 

Ezzel lehet minden nap egy picit hozzátenni a rákkutatáshoz: Samsung Power Sleep App

Hogy is működik?

A Bécsi Egyetemen fehérjeszekvenciákkal kutatnak több ismert betegséget, mint a rákot vagy akár az Alzheimer kórt, amik valljuk be, nagyon sok társunknak, szerettünknek az életét megmérgezték már. Van, akinek sikerült belőle felállnia, van, aki örökre elvesztette a csatát. Így én úgy döntöttem, hogy ennek az alkalmazásnak a segítségével a Bécsi Egyetem szolgálatába állítom a telefonom, ami segít a számítások és adatok feldolgozásában. A Samsung ugyanis megalkotta ezt a lehetőséget arra, hogy az Egyetem a mi telefonunk kapacitását is a kutatásra fordítsa. Nem értem, hogy működik ez pontosan technikailag, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy lehet segíteni, pontosan így:


Hogyan?

1. Töltsd le ezt az alkalmazást innen, és telepítsd fel a telefonodra. 
2. Éjszaka tedd fel tölteni, majd ezen keresztül állítsd be az ébresztőt a telefonodra! Nem kell félni, van benne Szundi és Multialarm funkció is. 
3. Majd édesdeden szenderülj álomba azzal a tudattal, hogy a telefonod éppen valami jót tesz érted és az emberiségért. 

Ugye, hogy milyen jól hangzik?

Fontos, mielőtt megijednél, hogy a telefonodat teljesen normálisan tudod használni, ha be van kapcsolva ez az alkalmazás rajta. Csak akkor kezd neki a számításoknak, ha teljesen feltöltődött a készülék, szóval nem kell félni, hogy reggelre totál leszívja az aksit. Nem sokkal több lesz a telefon áramfogyasztása, és csak internetre van a programnak szüksége. De ebből is csak a wi-fit használja, szóval többe nem fog kerülni Neked sem a használata. 

Mire vársz még?

Töltsd le Te is ide kattintva, és segítsünk együtt a kutatásban!

Dorka

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése