Szivacsos körömlakklemosó készítése házilag

Imádom a szivacsos körömlakk lemosókat, de szerintem irreálisan drágák + nagyon gyorsan kifogynak, és a színes doboz miatt nem lehet látni, hogy pontosan mennyi lemosó van még benne. Így már régóta foglalkoztat az a téma, hogy esetleg itthon kéne egy jó lemosóval szivacsosat csinálnom. De persze eddig idő, kreativitás és igazi ötlet (nem kell hozzá semmi extra, csak inkább a lustaság dominált) híján nem foglalkoztam ezzel. De most szembejött ez a kép a Pinteresten, és egyből tudtam, hogy itt az ideje nekikezdeni a projektnek. 

A képeket elnézve nagyon könnyű lesz megcsinálni, de ha Nektek már van tapasztalatotok, akkor írjatok, hogy mire figyeljek mindenképpen oda. Az első feladat megfelelő tégely megkeresése lesz, de azt hiszem, hogy az 1 eurós boltban láttam valami hasonló formájút. Szóval húsvétkor azt hiszem, hogy ezzel fogok kreatívkodni azon túl, hogy igyekszem végre pihenni is, mert az az elmúlt körülbelül 2 hónapban teljesen kimaradt, van mit pótolni. 

Próbáljátok ki Ti is ezt a körömlakklemosós ötletet!

Kép forrása ide kattintva!
Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése