Blogilates Pilates edzések ingyen a YouTube-n Cassey Ho-tól!

Egy újabb, cserfes lány a Youtube-ról, akivel akár naponta is ingyenesen edzhetünk. Többször is megírtam már, hogy hihetetlenül agresszív tudok arra lenni, aki a pénzre hivatkozva nem kezd el mozogni (ha valaki nem akar edzeni, annak persze nem kötelező, csak ne fogja hülyeségekre),  nem is akarom szaporítani a szót újra erre, csak írok egy újabb lehetőségről, amire még azok is edzhetnek, akik nem szeretnek ugrálni, nem kedvelik a súlyokat vagy a bugyiig izzadós tornákat. Itt is garantáltan meg fogsz dolgozni eredményért, de valahogy Cassey személyisége átlendít a holtpontokon is. 

De először, mi is az a Pilates? 
A Pilates torna egy több mint száz éve létező módszer, amit Joseph Hubertus Pilates fejlesztett ki. A Pilates gyakorlatok segítségével megnő az izmok és ízületek állóképessége, csökken a sérülékenységük, illetve egy sérülésnél gyorsabb a regenerálódás. A Pilates torna elsősorban a hát- és gerincpanaszok, reumatikus és ízületi betegségek esetén jelent hatékony segítséget, de rendszeres gyakorlással erős, szálkás izomzat is felépíthető a Pilates gyakorlatok alkalmazásával. A speciális feladatok révén a has-, fenék- és csípő tájék átformálható, feszessé tehető. A módszer egyfajta átmenetet képez a nyugati és a keleti mozgáskultúra között, ötvözve a keleti jóga jótékony hatásmechanizmusát a nyugati, kissé erőteljesebb, dinamikusabb mozgásritmikával. Forrás ide kattintva!

Ki is az a Cassey Ho?  
Cassey egy végzett, képzett fitnesz edző, a POP Pilates megalkotója, aki nem mellesleg egy szuper webshopot is üzemeltet, amit ide kattintva nézhettek meg. És amiből, üzenem Zs-nek, hogy bármikor szívesen veszek bármilyen ajándékot... :)  16 évesen kezdett el a Pilatessel foglalkozni, majd kitalálta, hogy ő sokkal jobban szeretne olyan Pilates órákat tartani, ahol pop zenére mozognak az emberek, mert az sokkal motiválóbb. Persze, tanítványai azonnal imádni kezdték ezt az új ötletet. Innen egyenes út vezetett az első POP Pilates videó megszületéséig, amit ide kattintva tudtok megnézni. Cassey minden mozdulatából kiérződik, hogy imádja csinálni ezt, ami mára a hobbiból igazi főállássá nőtt a számára. Folyamatosan tölti fel a videókat a weboldalára, recepteket ír, próbál, és minden jó tanácsot igyekszik megosztani az érdeklődőkkel az egészséges életmóddal kapcsolatban.

Magáról a Cassey féle Blogilates edzésekről:
A Youtube-on található meg Cassey Ho összes Blogilates Pilates videója, amikből összesen több mint 200 van, szóval van miből válogatni. A Pilates elveire épülnek a videók, egy kívülről egyszerűnek tűnő mozdulatból csinálunk nagyon sok ismétlést úgy, hogy a végére jól remegjen az az adott izom. Ne tévesszen meg senkit Cassey kedvessége, a videók igazán gyilkosak, még ha elsőre nem is tűnnek annak. A hosszúságuk általában 5-20 perc, és egy napra 3-5 videó megcsinálása ajánlott, ha csak erre akarunk edzeni. Cassey minden hónapban biztosít egy ingyenes edzéstervet is a weboldalán a videókhoz, amit ide kattintva tudunk megrendelni. Ennek csak egy feltétele van, hogy feliratkozzunk a hírleveleire, amiben körülbelül hetente hasznos tanácsokkal próbál meg az egészséges életmóddal kapcsolatban ellátni minket. Beteszem ide az áprilisi edzéstervét, vagyis nem a legújabbat, hogy ne legyen neki probléma, hogy én ezt megosztottam letöltési jelszó nélkül, de szeretném, ha látnátok, hogy mit is kaptok azért, ha feliratkoztok.

A májusi tervet ide kattintva rendelhetitek meg!
Étkezés Cassey Ho módra:
A weboldalán nem csak komplett edzéstervet, de összeállított 12 hetes étkezési tervet is kaphatunk ide kattintva! Ennek egyetlen feltétele, hogy fel kell iratkoznunk Cassey YouTube csatornájára, amit szerintem már mindenki meg is tett a cikk olvasása közben, mert valljuk be, lenyűgöző edzés- és tudásanyagot biztosít számunkra Cassey. Innentől már igazán nem lehet kifogás semmi. Ha még nem, akkor itt a kis bemutató videó leírásában megtaláljátok a linket a feliratkozásra:


Cassey személyisége néha sok lehet egyes embereknek, mert folyamatosan be nem áll a szája, de ha őszinte akarok lenni, akkor én őt egy nagyon szerethető egyéniségnek tartom, és hálás vagyok azért a munkáért, amit ő csinál az emberekért, hogy egészségesebbek egyenek. Persze tőle is lehet vásárolni mindenféle terméket, de valljuk be, hogy az ingyenesen hozzájutható anyagok mennyisége lenyűgöző. Igazán nem panaszkodhatunk. Minden testtájat megmozgat, sőt még különböző kihívásokat is csinálhatunk vele, ha van kedvünk. 

Próbáljátok ki a Cassey féle Blogilates edzéseket, mert bár könnyűnek tűnnek, nagyon-nagyon jól megdolgoztatják azokat az izmokat, amiknek a létezéséről nem is tudtunk. 

Dorka

Keressétek fel Cassey Ho  (kép forrása) weboldalát ide kattintva!

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

2 megjegyzés:

  1. annyira birom ezt a csajt, bár idáig inkább csak nézegettem a videókat mint csináltam is :D ....nem soká befejezem a ripped in 30-t utána akartam megcsinálni egy hónapot, de valahogy a T25 hatásosabbnak tünik szóval a nyár előtt inkább azt :D de aztán lehet hogy tévedek és ez is ugyanolyan hatásos

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azt gondolom, hogy a T25 hatásosabb lehet adott intervallumot nézve, meg azért Cassey edzésterve napi kb. 1 óra mozgást ír elő, míg a T25 csak 25 perc... :) Szóval én is arra szavazok edzésprogramilag, de mellé vagy néhanapján helyettesítőleg szuper egy-egy pilates edzés, mert azért Cassey is megdolgoztat rendesen. :)

      Törlés