Electric Run, életem első futóversenye - IMÁDTAM!

Tudjátok, hogy mindig is utáltam futni... de tényleg... ez volt a legnagyobb mumusom az életben. Annyiszor próbáltam megszeretni, megpróbálni hozzászokni, erőnek erejével rászoktatni magam a legkisebb eredmény nélkül. Voltak fellángolások, de inkább az akarat ereje volt benne, mint a  szereteté. De megláttam, hogy pont abban az időben Manchesterben lesz az Electric Run, amikor ott vagyunk. És teljesen rápörögtem. Ezzel az élménnyel együtt, hogy találkozhattam Shaun T-vel, ami életem egyik legnagyobb élménye volt, az a nap volt életem egyik legnagyszerűbb napja. És életem első futóversenye, ahol nem kevesebb, mint 5 km-t futottam hivatalosan. :) Én, akinek tavaly 1 perc is gondot okozott... :) El tudjátok képzelni? Látszik, hogy mennyit számítanak a körülmények, az éjszakai futás élménye, a folyamatosan üvöltő zene, a színek és a hangulat máris meghozta azt a sikert, amit mindig is kerestem a futásban. És innentől azt hiszem, hogy Electric Run fanatikus lettem, de biztos, hogy innentől más izgalmas futóversenyekre is elkezdek edzeni, hogy részt vehessek rajtuk. 

De jöjjön pár kép ízelítőnek az Electric Runról, és a végén egy videó, hogy hová is futottunk. :) 

Megérkezés után, itt vehettük át a regisztrációs díjért cserébe kapott csomagunkat. Volt benne egy szuper, design póló (utcára fogjuk hordani, szóval tényleg állat) mindenkinek a saját méretében, világító karkötő, szemüveg, a sorszámunk és különböző világító rudak, amiket aztán olyanra formáltál, amilyenre akartál. Nagyon cuki volt, hogy osztottak vízhatlan, piros futótasikat is minden érkezőnek, így könnyű volt eltenni a kapott dolgokat.

Itt látszik, hogy már a gyülekezőnél óriási volt a tömeg, ha jól tudom, akkor Manchesterben aznap több mint 8000 ember futott együtt. És amit elfelejtettem írni, a futás helyszíne az Etihad Stadium és SportCity volt, vagyis a Manchester City stadion külső részén futottunk és partiztunk. Felejthetetlen élmény volt.

Kezd sötétedni, és mindenki egyre jobban világít... itt már nagyon vártuk, hogy elinduljunk, mert néhol esett az eső, hideg volt, és Manchesterben még este 9-kor sincs sötét, döbbenetes...

A start pillanata, amikor is a speaker hullámonként elindítja ezt az órási tömeget. Üvöltött a zene, mindenki világított, hihetetlen élmény volt. Kép az Electric Run UK FB oldaláról.

Itt látszik a pálya, hogy pontosan hol futottuk, és hogy pontosan hol és mivel díszítették fel az éjszakát. De a legszuperebb, hogy tudtad, hogy a végén egy óriási partyba fogsz belefutni. Kép innen.

Az Electric Run felénél adtak frissítőt, de mi nem álltunk meg, mert szakadt az eső + nem is szoktunk ennyi idő után enni futás közben. :) Itt el kell mondanom, hogy rengeteg ember segített koordinálni az eseményt, és mindenki nagyon cuki volt! Köszönet nekik! Kép az Electric Run UK FB oldaláról.

Itt látszik, ahogy az Etihad Stadion melletti pályán futunk. A fények állandóan váltakoztak, igazán földöntúli látvány volt a sok kivilágított ember ebben a közegben.  Kép az Electric Run UK FB oldaláról.

És a cél, a totális boldogság pillanata, ami annyira elvarázsolt, hogy amint megérkeztünk, majdnem elsírtam magam örömömben. Hihetetlen élmény volt, hogy meg tudtam csinálni. 5 km-t megállás nélkül, közben énekelve, könnyedén sikerült. Imádtam!

Ezek lennénk mi... komoly, nem?

És amiért nagyon megérte lefutni, a végén a party... hihetetlen élmény volt, ott tomboltunk szakadó esőben, és senkit nem érdekelt az időjárás. Mindenki boldog volt, és szuperül érezte magát. 

Most jöjjön egy kis videó, hogy lássátok, hogy milyen bulit csaptunk ott Manchesterben!


Ha jártok valamikor Electric Run közelében, mindenképpen menjetek el, mert zseniális élmény, kihagyhatatlan és örökre emlékezetes marad!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolitaCipruson Dorka

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése