Készítsünk családi órát a saját fényképeinkből!

Ti szerettek fényképeket nézegetni? Én utálom előbányászni a gépről a régi képeket, egyszerűen túl lusta vagyok ehhez. Ha viszont valamit keresni kell, akkor egyből leragadok mindenféle emléknél, és képes vagyok megnézni egy csomót. Elég skizó dolog, nem? De mostanság igyekszem kiválasztani mindenhonnan egy-egy olyan képet, amit állandóan szeretnék a közelemben tudni. Erre volt jó az előző Instagramos hűtőmágnes is, és erre lesz jó a mai Pinteresten talált tipp Maggie Losey kép is.

Nézzétek meg a képen, hogy mennyire egyszerű megcsinálni, mégis milyen gyönyörűen feldobja a falat. Komolyan, mindig a legszimplább ötletek a legjobbak. Azt hiszem mondjuk, hogy én az elkészítéskor ki fogom hagyni a falraírást, mert be kell vallanom, hogy alapból nagy és csúnya betűkkel írok, szóval azt nem szeretném állandón a falunkon nézni. De így jobban belegondolva, azt hiszem, hogy veszek hozzá valamilyen apró díszes, nem giccses falimatricát, és azt teszem a képek közé kvázi elválasztónak. 

Itt valahogy nem annyira kreatívak az emberek, vagy még én nem találtam meg a megfelelő beszerzési helyeket, de otthon rengeteg helyen lehet kapni óraszerkezetet mutatókkal, itt van néhány beszerzési hely, de ha igazán jót akartok magatoknak (és rosszat a pénztárcátoknak) akkor látogassatok el a Rayherbe. Csillió és millió apróság, kreatív kellék, egy igazi mennyország az a hely a DIY fanoknak. De az tény, hogy a komplett fizetésemet el tudnám ott költeni, nem kéne hozzá 20 perc sem. Ha pedig jobban szeretnétek elmélyedni ebben a témában, akkor járjatok el a tanfolyamaikra, megéri.

De visszakanyarodva az órához, képkeretet az Ikeában tudtok venni elég jó áron, de akár a fotóelőhíváskor is beszerezhetitek, igaz, én azt vettem észre, hogy a fényképes boltokban mindennek körülbelül háromszoros ára van. De lehet, hogy ez csak előítélet. 

De a lényeg, válasszátok ki a képeket, vásároljatok egy óraszerkezetet, és máris mehet a kreatív felszerelés olyan elrendezéssel, ahogy Ti a legjobban szeretnétek. 

Ti hogy és hová teszitek ki a fényképeiteket? 

Dorka

Eredeti ötlet és kép Maggie Losey érdeme, itt tudjátok megnézni!

https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése