Próbálj hajakat és sminkeket a Taaz weboldalán!

Kép forrása ide kattintva!
Mostanság azon agyalok, hogy változtatni kellene a hajamon. Igazából még nincs ötletem arra, hogy milyen legyen, csak azt tudom, hogy jó lenne valami új, valami izgalmas. Már bepróbálkoztam azzal, hogy vittem a fodrászhoz egy képet, ami tetszett, hogy olyan frufrum legyen, de sajnos lebeszélt róla, mert szerinte a hullámos, vékonyszálú, de nagyon dús hajam szerinte nem úgy nézne ki, ahogy a modellen. Teljesen igazat adtam neki, majd hagytam, hogy alkosson a fejemen, és hát utálom az eredményt. Feltépett, de nem eléggé, rövid réteges, de az sem eléggé, kócos, beach hatású, de az sem eléggé. Egy nagy, büdös semmi lett a hajam. Azt hozzá kell tenni, hogy ugyanabba a szalonban mentem most is, mint eddig, csak kiderült, hogy a fodrászom, Nina kilépett. :( És most megnyertem magamnak egy Yannist, aki hát... azonkívül, hogy jót dumáltunk közben, nem alkotott nagyot a hajamon. Sőt. Szóval most haj és szalonkeresőben is vagyok. Akinek van ötlete jó fodrászra Limassolban, írjon bátran! :)

Na szóval, mivel nehéz elképzelni magamat egy-egy új hajjal, találtam egy tök jó oldalt, a Taazt, amivel különböző frizurákat és sminkeket lehet felpróbálni. Egy normálisan befotózott képre van összesen hozzá szükség, ami profilból készült, és nem látszik rajta igazán a hajad. Nekem össze volt fogva hátul, és úgy fényképezett le Zs. Borzalmasan nézek ki rajta, mint egy szopott gombóc, de ugye a cél szentesíti az eszközt... :))) Szóval most próbálgatok mindenféle frizurát, amiből a többség nagyon viccesen néz ki a fejemre varázsolva, de nem adom fel. Akarok valami új hajat. :)

Próbáljátok ki ti is a Taaz weboldalát, töltsetek fel fotót, játszatok a hajakkal, színekkel, hátha Ti is kedvet kaptok egy kis változtatásra. Vagy legalább lesz ok egy kis nevetésre a lehetetlen frizurák felpróbálása közben. 

Ti honnan inspirálódtok hajvágás terén?

A képen látható hajat akartam, de nem lett belőle semmit. Kép forrása ide kattintva!
Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita


Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése