Képzeljétek, költözünk!

Hihetetlen, hogy mennyi minden történt velünk az elmúlt napokban. Mindenféle előjel, szándék és előzmény nélkül a héten eldöntöttük, hogy elköltözünk az eddigi álomlakásunkból. Tényleg nem volt semmilyen tervezés előtte, hirtelen jött Zs. agyában egy ötlet, és amikor összetalálkozott a társasházunk tulajdonosával, valamilyen sugallat hatására megkérdezte tőle, hogy nincs-e kiadó kétszobás lakásuk ebben az épületben. És lássatok csodát, éppen egy ilyen lakást jött megmutatni a nő. Na több se kellett, Zs. megnézte magának a kiadó lakást, és elnyerte a tetszését. Majd meló után átmentem én is, és totálisan beleszerettem. Minden beépített berendezés (konyhabútor, csempe, kád) ugyanolyan, mint a mostaniban, csak van benne még egy WC és egy szoba. És csak 20 euróval drágább, mint a mostani lakásunk. 

El tudjátok hinni ezt?

Nem is gondolkoztunk sokat, hétfő óta már fel is mondtuk a szerződésünket az ír tulajdonossal, és meg is kötöttük az újat egy angol hölggyel. Az életünkben nem fog változni igazából semmi, mert ugyanúgy egy ciprusi képviselővel tartjuk majd a kapcsolatot, ő fog nekünk segíteni mindenben, és csak a lakás fog változni, maga az épület nem.  
 
Kép forrása ide kattintva!
Szóval költözünk! 

Lesz egy plusz szobánk, külön WC-nk, sokkal zökkenőmentesebben tudjuk majd anyuékat és a barátainkat vendégül látni, ha eljönnek, és végre lesz külön dolgozószobánk. Ami ugye egy otthondolgozós lány életében hatalmas előny, mert végre rá lehet zárni a munkára az ajtót egy fárasztó nap után, és nem kell állandóan a félkész dolgokat nézni az ember szabadidejében. És hogy igazán teljes legyen az örömünk, a lakás még olyan apróságokkal tud többet a mostaninál, hogy a konyha sokkal jobban szellőzik, mert a terasz félig onnan nyílik, van ablak a fürdőszobán és teljesen rálátunk a tengerre. 

El sem hiszem, hogy ilyen szerencsések vagyunk!

Szóval most szortírozunk, pakolunk, rendet rakunk, dobozolunk, internetet és egyéb szolgáltatókat intézünk, szerződéseket kötünk és bontunk, hogy még azelőtt mindent el tudjunk rendezni, mielőtt szeptember 25-én hazamegyek. Hogy ne Zs-re maradjon a munka oroszlánrésze. 

Úgyhogy szurkoljatok nekünk, és ha most egy kicsivel ritkábban lesznek bejegyzések a blogon, akkor bocsássátok meg nekünk. De azért igyekezni fogunk, hisz holnap még a Limassoli Borfesztiválra is hivatalosak vagyunk, amiről mindenképpen fogok hozni beszámolót. :)

Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok nektek az új kuckóhoz! Megmutatod majd a tengerparti kilátást? Olyan kíváncsi vagyok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Persze, mindenképpen szeretnék majd egy összefoglalót írni a költözésről képekkel, de lehet, hogy erre már csak októberben fog sor kerülni, ha hazajöttem otthonról,de igyekezni fogok nagyon! :) Szép napot Neked! Dorka

      Törlés