Körömötletek

Mivel végre (Köszönöm Sors, hogy végre kegyes voltál hozzám!) találtam egy jófej körmöst Limassolban, aki azontúl, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozik, 1 óra alatt végez a körmeim töltésével. Persze tudom, hogy ez otthon nem nagy szám, de itt, ahol 1 óra 45 percet ültem egy sima shellack lakkozás miatt... tehát értitek... értékelni kell mindent. :) Szóval mióta Jen személyében rátaláltam a tökéletesre 4 hosszú év után, hatalmas lelkesedéssel vetettem bele magam a körmök világába, hogy újra színes, mintás és giccses kezeim legyenek. Mivel a nekem tetsző vagy jópofának tartott ötletek másoknak is jók lehetnek, ezért úgy gondoltam, hogy egy bejegyzés formájában lementem magamnak és Nektek is, amiket találtam. Persze akik ügyeskezűek, és nem olyan bénák, mint én, azok bátran otthon is nekiállhatnak ezeknek a körmöknek, mert igyekeztem olyanokat betenni, amikhez van részletesebb leírás is. Szóval hajrá csajok, színes körmökre fel!

Szolidan átmenetes körmök

Nekem nagyon tetszenek, mert elegáns hatást kölcsönöznek a viselője kezének. És azért is ezzel kezdtem, mert ezt még én is meg tudnám itthon csinálni, ha egy szín minden árnyalatából lenne lakkom. De így marad az, hogy Jennek megmutatom, hogy egyszer kipróbálhatnánk valami ilyet is. 

Ötlet innen!
Kockás körmök

Na ez már az én technikai tudásomon bőven túlmegy, de ahogy nézem, az elkészítése elméletileg nem annyira bonyolult. Fehérrel kifested a körmeidet, majd leragasztod a két oldalán úgy, hogy középen mindkét kezeden egy egyforma nagyságú üres felületet kapj. Aztán a neked tetsző színekkel kockákat festesz a kihagyott csíkra. Persze nem muszáj az eredeti elképzeléshez alkalmazkodni, lehet középen csík, pöttyök vagy varázskezűeknek felirat is. 

Ötlet innen!
Verzió csillámporra 1. 

Húú, én imádom a fekete körmöket. Mindig is arról álmodtam, hogy majd feketére lesznek festve a körmeim, de a végén minden próbálkozásnál kiderült, hogy az én sötétebb bőrtónusommal egyáltalán nem annyira ütős a fekete lakk, mint például ennek a lánynak a kezén. Szóval szépen lassan lemondtam az Adams Family-s körmökről, de így képen még mindig nagyon tetszenek. 

Ötlet innen!
Cukiság a köbön

Jöjjön három olyan minta, ami bár képen nagyon tetszik nekem, az egész kezemen teljesen biztos vagyok benne, hogy nem tudnám elviselni. Túl sok, és nem is érvényesül igazán. Szóval egy vagy maximum két körmömre szeretném majd, de arra nagyon. Főleg a Converse-t. 

Ötlet innen!
Ötlet innen!
Ötlet innen!

Verziók csillámporra 2

Na ez megint egy olyan, amit én magam is meg tudok csinálni. Bár anyu hozott egy ilyet júliusban, és a lábam ilyetén "kifestése" közben úgy néztem ki, mint egy elefánt a porcelánboltban, a lakásból pedig ezen akcióm óta sem tűnt el minden apró csillámpor. Mondtam, hogy igazán béna vagyok ebben, de azért a próbálkozást sosem adom fel. :)

Ötlet innen!
Pöttyök hátán pöttyök

Azt hiszem, hogy ez lesz a következő kívánságom Jen felé. Bár be kell, hogy valljam, hogy szeretem hagyni, hogy kibontakozzon, mert olyan színeket és mintákat is beválaszt, amiket én nem mernék. És a végére mindig nagyon tetszik a végeredmény, szóval lehet, hogy csak feldobom azt, hogy szeretem a pöttyöket, aztán meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. :)

Ötlet innen!
Ötlet innen!
Szezonális cukiságok

Mivel nem szoktam rendszeresen körmös bejegyzést írni, és nem is igazán tervezek a közeljövőben sem beauty bloggá válni, utoljára jöjjön két abszolút cukiság, ami szerintem karácsonyra szuper ötlet lehet. Tudom, hogy a szívecskésre Valentin nap van írva, de valljuk be, inkább karácsonyra vállalnánk ezt be, mint Bálint napra, nem?

Ötlet innen!

Ötlet innen!

Ti milyen színeket hordtok a körmötökön, és a műkörmöt vagy a natúr szeretitek jobban?

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése