Hétindító gondolat és szeptemberi háttérkép

Ez az idézet annyira megtalált, amikor megláttam, hogy ezt Nektek el sem tudom mondani! Mintha összefoglalta volna az elmúlt időszak, körülbelül egy év összes tanulságát és érzését. Tényleg mindenkinek ajánlom figyelmébe, hogy ízlelgesse ezeket a szavakat és a jelentésüket, mert önmagunkat felvállalva sokkal jobban fogunk örülni minden pillanatban, ahelyett, hogy azokkal foglalkoznánk, akik lehúznak, elbizonytalanítanak vagy nem szeretnek. 

"Bizonyos dolgokhoz nincs már türelmem. Nem azért, mert arrogáns vagyok, hanem egyszerűen azért, mert az életem elért egy pontra, ahol már nem akarom az időmet olyan dolgokra pazarolni, amelyek elszomorítanak vagy fájdalmat okoznak. Nincs türelmem a cinizmushoz, a szélsőséges kritikához és bármiféle elváráshoz. 

Már nem akarok olyanoknak megfelelni, akik nem kedvelnek engem, olyanokat szeretni, akik nem szeretnek viszont, olyanokra mosolyogni, akik nem mosolyognak vissza rám. Többé egyetlen percet sem pocsékolok azokra, akik hazudnak, vagy manipulálnak. Úgy döntöttem, nem tűröm meg a tettetést, a képmutatást, az őszintétlenséget és az üres gazsulálást. Nem érdekelnek a pletykák. Gyűlölöm a konfliktust és a hasonlítgatást. 

Egy olyan világban hiszek, ahol az ellentétek megférnek egymás mellett, ezért elkerülöm a konok és rugalmatlan embereket. A barátságban nem állhatom a lojalitás hiányát és az árulást. Nem jövök ki azokkal, akik képtelenek bátorítani és dícsérni. Untatnak a túlzások és nehezen viselem azokat, akik nem szeretik az állatokat. És mindezek felett, nincs többé türelmem azokhoz, akik nem érdemlik meg a türelmemet."Meryl Streep hitvallása, José Micard Teixeira portugál író szavai. Forrás: D. Tóth Kriszta

És mivel hónap eleje van, nem felejtettem ám el a szeptemberi háttérképet sem, ami most ilyenre sikerült picit reflektálva az idézetre is! A háttérképet három méretben (1360x768, 1920x1200 és 1280x1024) ide kattintva tudjátok letölteni!

Ha esetleg más méretben szeretnéd használni, akkor csak írj egy kommentet a mérettel alulra, és megcsináljuk Neked!

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése