Legjobb hasazós videók a Youtube-ról

Vége a nyárnak. Jó, persze, én innen elég könnyen mondom ezt, hisz decemberig még igazán nyári, meleg idő lesz. :) De valljuk be, a szeptember mindig is az újrakezdés időszaka. És mikor is lenne jobb időpont arra, hogy nekikezdjünk a jövő nyári beachbody elérésének, mint most? Én úgy döntöttem, hogy jövő nyáron már nem csak azt tűzöm ki magamnak, hogy nem takargatom magam a strandon, hanem bizony büszke leszek minden porcikámra. Ezért meg is kell dolgozni, szóval kezdjük is el. 

Misty Copeland - A TEST, kép innen!
Úgy gondoltam, hogy a heti Pinterest Péntekek innentől olyan bejegyzések lesznek, amik hasznos listákat gyűjtenek össze egy-egy témával kapcsolatban. Lesz benne szépséges, edzős, étkezés és minden hasznos ötlet és tanács, hogy jövő nyárra szuper formába tudjunk kerülni. De akkor kezdjünk is neki!

Első hasznos videócsokor a hasizmok edzésére összepontosít. Olyan maximum 10 perces, hasznos videókat kerestem, amik segítenek nekünk elérni a kockás hasat. Persze a hasizom 70%-ban a konyhában készül, így ha nem figyelünk oda az étkezésünkre, akkor nem fogjuk elérni a kívánt hatást, de legalább lesznek izmaink. :) 

Fitness Blender

Rengeteg edzésprogramjuk van, érdemes őket beiktatni a heti edzéstervbe, mert nagyon jól megdolgoztatnak. Egyetlen hibájuk szerintem, hogy nincs alattuk zene, de igazából így olyat tudunk hallgatni edzés közben, amit mi szeretnénk, szóval nem rossz ötlet ez.

Hasazás a talajon - 10 gyakorlat, egyenként 45 másodpercig


Hasazás állva - 10 gyakorlat, egyenként 45 másodpercig


Blogilates

Casseyről már ide kattintva írtam egy részletes bejegyzést, de nem hagyhatom ki őt sem a hasazós táborból, hisz kőkemény gyakorlatai vannak. 

5 perces hasazós - kívülről könnyebbnek tűnik, mint közben


Gyakorlatok kifejezetten az alsó részére a hasnak - 5 gyakorlat


XHit Daily

Ugyanaz igaz rájuk, mint a Fitness Blenderre. Érdemes beiktatni a napi rutinunkba, mert a gyakorlataik gyorsak, hatékonyak és kifejezetten gyilkosak. 

No more muffin top - 8 gyakorlat, 60 és 30 másodpercesek


9 gyakorlat a lapos hasért


Tiffany Rothe

Róla is írtam már bővebben itt, de érdemes a hasazásnál is megemlíteni, mert hatásos, gyors és jó a kisugárzása nagyon. Bár nem tartom annyira hatásosnak, mint pl. a Fitness Blenderes edzéseket, sokszor ezt választom, mert a hangulata jót tesz a lelkemnek, ami pont annyira fontos, mint a hatásos edzés. 


BeFit

Nekik van rengeteg videójuk, nézzétek meg őket, és bátran próbáljátok ki, mert mindenféle sportot bemutatnak, így ha már unjuk a napi gyakorlatainkat, jó lehet kimozdulásnak.

11 perces táncos, hasazós videó csak csajoknak!És a végére, mert kihagyhatatlan!

Zuzka, a Bodyrock TV volt üdvöskéje, aki ma már saját YouTube Chanellel rendelkezik 5 percet szán arra, hogy kikészítse minden izmunkat a hasunkban. Bár 5 perces, de garantálom, hogy hatásos lesz! 


Ti mire szoktatok otthon edzeni?

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése