Tanuljunk meg hajat fonni a YouTube-ról!

Hihetetlen, hogy mennyire gyorsan rohan az idő. Nem is tudom, hogy maradt ki majdnem három hét a blog életéből, mégis megtörtént. Pedig témahegyek sorakoznak előttem egy hónapja, de egyszerűen nem jutottam el oda, hogy bejegyzésbe foglaljam őket. Sok azóta már aktualitását is vesztette, szóval most csináltam egy teljesen új tervet témákkal, ötletekkel a következő időszakra, amik remélem, hogy elnyerik majd a tetszéseteket. Ha van téma, amiről szívesen olvasnátok a blogon, akkor ne kíméljetek, írjátok meg, és igyekszem róla írni.

Mivel a múltkor már megírtam, hogy teljesen bele vagyok szerelmesedve a fonásokba, gondoltam épp ideje, hogy bővebben is foglalkozzam ezzel a témával, mert 1. találtam egy szuper Youtube Vloggert, akit érdemes Nektek is követni + 2. holnap megyek fodrászhoz, így a fonásos hajhosszúságnak egy időre megint lőttek. Szóval soha jobb alkalom arra, hogy pár nagyon hasznos fonási trükkös videót megmutassak Nektek. 

 
A mostani abszolút kedvenc vloggert Annie Pearce-nek hívják, és egy otthon lévő anyuka, akinek egy 3 éves gyerkőce és még ikrei is vannak. Az babavárás előtt egy fodrászszalonban dolgozott, ezért döntött úgy, hogy az anyaság mellett is a hajakkal és különböző frizurákkal szeretne foglalkozni. A videóit angol nyelven készíti, és nagyon érthetően magyaráz el mindent. Én, a teljesen hajanalfabéta is le tudom a mozdulatait utánozni. Nem azt mondom, hogy pont ugyanolyan szépséges lesz a végeredményem, mint neki, de sok gyakorlás után igenis szuper dolgokat lehet kihozni magunkból. Nézegessétek, gyakoroljátok a videóit, mert ha ráéreztek egy-egy fonás titkára, nagyon egyszerűvé válik az egész. 

A jelenlegi kedvenc videók tőle, de bátran szemezgessetek a YouTube csatornájának teljes tartalmából, mert nagyon megéri. 

Egy alapfonás - fishtail

 
Képtelen vagyok megcsinálni még, de nagyon tetszik!


És jöjjön a két abszolút favorit, amit már az idő rövidsége miatt biztos, hogy nem most fogok megcsinálni, de Ti számoljatok be, hogy sikerültek!Ti szoktátok fonva hordani a hajatokat? Ha igen, akkor hogyan?

Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése