Éppen aktuális kedvenceim

Csak, hogy ne húzzam tovább a bejegyzések hiányát, gyorsan összedobtam azokat az ötleteket, amiket az elmúlt időben találtam a neten, és nagyon-nagyon tetszenek. Sok kommentár most nem lesz, mert időhiányban szenvedek állandóan, de igyekszem visszatérni hamar a pályára... :)))

Azt hiszem, hogy végérvényesen beleszerettem a fonott hajakba. Még nagyon tehetségtelen vagyok az elkészítésében, de nagyon igyekszem fejlődni. Ez most az aktuális kedvencem, ide kattintva tudjátok megnézni lépésről lépésre az elkészítését.

Egyszerű, mégis nagyszerű ötlet arra, hogy ne felejtsük el bevenni a napi gyógyszerünket! Vagy esetleg a gyerkőcnek beadását is segíti ez!

Az ötlet innen származik.
A jelenlegi legnagyobb motivációm! Most mondjátok meg, ugye, hogy mennyire gyönyörű? Én komolyan hajlandó vagyok bármit megcsinálni azért, hogy ilyen hátsóm legyen. :)

A kép forrása elérhető ide kattintva!
Kedvenc videó, hisz most totálisan rá vagyok kattanva a sálakra, bár itt a viselésük még nem aktuális, de nemsokára otthon leszek újra, hogy tudjam őket hordani. :)


A megunhatatlan ital: ízesített víz, ami sokkal finomabb és olcsóbb is otthon elkészítve, mint a bolti változatok. Én személy szerint azokat az állandó mellékízük miatt ki nem állhatom.

Az ötlet innen származik!
A legjobb tanács, amit a többség nem tart be! Pedig annyival szebb kapcsolatok és lelkek lennének körülöttünk, ha mindenki magának szeretné megélni az életét, nem azért akarna megcsinálni dolgokat, hogy megossza a közösségi oldalakon.

Hasonló idézetek ide kattintva elérhetőek!
Őszi illatosító, amit mindenképpen meg fogunk csinálni! Nem bonyolult, szuper illata van, és még jól is néz ki. Mi kell még?

A kép forrása ide kattintva elérhető!
Nektek mik voltak mostanában a kedvenceitek?

Puszi: Dorka
https://www.facebook.com/kozmopolita

Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése