Karácsonyi ötletek gyerekeseknek 2. rész

Ahogy ígértem, jönnek a kifejezetten gyerekes szülőknek talált ötletek karácsonyra a Pinterestről. Remélem, hogy ezek is tetszeni fognak Nektek! :)


Hihetetlenül egyszerű ötlet, amivel teljesen fel lehet dobni a karácsonyi terítéket. És ehhez szerencsére se kézügyesség, se igazi DIY tudás nem szükséges, az olyan analfabéták is meg tudják csinálni, mint én. Mert valljuk be, hogy sokunkat a karácsonyi ötletek megvalósításától az tart vissza, hogy félünk, hogy fog sikerülni a végeredmény. Na itt ez a veszély nem áll fenn, biztosra lehet menni. Ötlet eredetije megnézhető itt!


Nahát, ezt az ötletet én imádom! Ha lesz egyszer egy gyerkőcünk, biztos, hogy ezt fogjuk vele megcsináltatni. Persze ehhez még nem csak rá, de egy kutyára is szükségünk lesz, de kihagyhatatlan, hogy a családnak és a barátoknak ilyen legyen a karácsonyi üdvözlőlap, ha eljutunk idáig. Ide kattintva nézhető meg az eredeti!


Hogy ez nem nekem jutott eddig eszembe? Ez mennyire szuper, kreatív ötlet?! Liszttel szórjuk körbe az egyik cipőnk lábnyomát a szőnyegen, és máris úgy tűnik, mintha a Mikulás tényleg nálunk járt volna. Biztos vagyok benne, hogy nagyon-nagyon imádnák a gyerekek. Ötlet forrása ide kattintva!


A múlt heti bejegyzésben már volt egy hasonló ötlet, de mivel ez még jobban tetszik, mindenképpen úgy gondoltam, hogy jó lenne, ha Ti is látnátok. Nagyon jó ajándék lehet nagyszülőknek és családtagoknak egyaránt. Itt találtam a Pinteresten, az eredeti link sajnos nem működik, így nem tudom belinkelni.


Bár tudom, hogy már számos helyen megjelentek ezek a kéz- és lábnyomos ötletek, de mivel annyira egyszerűen megcsinálhatóak és mégis dekoratívak, hogy muszáj voltam belevenni őket a listába. Ha mást nem is, de ezt mindenképpen érdemes karácsonytól függetlenül elkészíteni, mert örök emlék marad. Forrás ide kattintva!


És egy abszolút cukiság a végére! Tini nindzsa rajongóknak kötelező, mert nagyon könnyű elkészíteni, mégis látványos végeredmény születik. Ha nincs kedvetek elkészíteni, akkor itt az Etsy oldalán meg is tudjátok vásárolni a szettet. 

Nektek már van olyan ötlet, amit mindenképpen megcsináltok karácsonyra? 

Dorka
Dorothy Randrianantoandro

Örülök, hogy elolvastad ezt a bejegyzésemet. Ha kérdésed vagy kérésed van, akkor írj nekem emait a dorkacipruson@gmail.com emailcímre vagy küldj üzenetet a Kozmopolita Facebook oldalán keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése